Όλα έτοιμα για την κυκλοφορία του Anthem

Και μια σημαντική ανακοίνωση για την κοινότητα του τίτλου.

Η BioWare επιβεβαίωσε πριν από μερικές ώρες ότι το Anthem έχει χαρακτηριστεί πλέον ως «Χρυσό». Με άλλα λόγια, η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί –όσο μπορούμε να το πούμε αυτό για έναν "MMO" τίτλο- και οι μήτρες με το παιχνίδι έχουν πάρει το δρόμο τους για τα εργοστάσια παραγωγής των retail δίσκων και τη μαζική αποστολή τους στα καταστήματα.

Επιπλέον, η BioWare,

ακούγοντας το feedback των παικτών, προχώρησε στην προσθήκη ενός νέου social hub (για μέχρι 16 άτομα), όπου οι παίκτες θα μπορούν να επιστρέφουν μεταξύ των αποστολών τους. Η νέα περιοχή θα βρίσκεται στην τοποθεσία Tarsis Anthem, και θα έχει την ονομασία «Launch Bay», αποτελώντας ουσιαστικά κάτι παρόμοιο με το Tower του Destiny.

Ο Lead Producer του Anthem, Mike Gamble, ήταν αυτός που αποκάλυψε το Launch Bay, σημειώνοντας ότι οι παίκτες θα μπορούν "να χρησιμοποιήσουν το Forge και να αναλάβουν κάποιο νέο συμβόλαιο" κάθε φορά που θα βρίσκονται εκεί. Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

After a mission, you can head back to Tarsis and catch up with some of the amazing characters we've created for you...OR...head back to the brand new Launch Bay, hang out with your friends, use the forge, reload and grab a new contract. Yeah, we listened to you... details soon! pic.twitter.com/m5sp96IpDh

— Michael Gamble (@GambleMike) January 23, 2019pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα