Tαξίδι στα άστρα με το Stellaris

Διαθέσιμο στις κονσόλες τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η Paradox Interactive ανακοίνωσε ότι το Stellaris: Console Edition θα είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στρατηγικής που θα βρει το δρόμο του προς τις κονσόλες, καθώς θα κυκλοφορήσει σε Xbox One και PlayStation 4 μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο. Το παιχνίδι θα προσφέρει παρά πολλές εξερευνήσεις σε κάθε απομακρυσμένη περιοχή του διαστήματος, θα επιτρέπει τη δημιουργία σχέσεων

με εξωγήινους πολιτισμούς (εχθρικές ή διπλωματικές) και θα βάζει τους παίκτες στη θέση να αναλάβουν τη διαχείριση των διαπλανητικών αυτοκρατοριών.

Το Stellaris: Console Edition θα περιλαμβάνει μια σειρά από «πλούσιες και ποικίλες» εξωγήινες φυλές, procedurally generated γαλαξίες και αμέτρητους πλανήτες για εξερεύνηση, επιστημονικές ανωμαλίες προς ανακάλυψη, ένα στρατηγικό space warfare και φυσικά ένα σύστημα διαχείρισης πόρων. Με όλα τα παραπάνω να είναι αναπόσπαστο μέρος της πλούσιας, πολύπλοκης στρατηγικής του παιχνιδιού, προσαρμοσμένου στις κονσόλες.

Το Stellaris: Console Edition θα κάνει την εμφάνιση του για Xbox One και PlayStation 4 στις 26 Φεβρουαρίου, σε δύο εκδόσεις. Η μια θα είναι η Standard edition στην τιμή των €39,99, ενώ η δεύτερη θα είναι η Deluxe Edition στην τιμή των €59,99, η οποία θα περιέχει το βασικό παιχνίδι μαζί με τα Plantoids Species Pack, Leviathans Story Pack και το Utopia expansion pack. Και οι δυο εκδόσεις είναι ήδη διαθέσιμες για προ- παραγγελία για όσους το επιθυμούν.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα