Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας - 29/1 με 4/2

Επιστροφή στον B' Παγκόσμιο Πόλεμο, fusion Final Fantasy και UFC.

Σε αντίθεση με αυτό που είδαμε να συμβαίνει την προηγούμενη εβδομάδα, βλέπουμε ότι ο Φεβρουάριος δεν ξεκινά πολύ δυναμικά, αφού οι "μεγάλες" νέες κυκλοφορίες είναι ελάχιστες, συνοδευόμενες βέβαια από σωρεία indie προτάσεων, που έρχονται για να καλύψουν τα όποια

κενά αφήνει η... "ΑΑΑ" βιομηχανία. Και, δυστυχώς, αυτό που συμβαίνει κατά την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου είναι κάτι που θα επαναληφθεί για αρκετές εβδομάδες στο άμεσο μέλλον, αφού μέσα στο επόμενο διάστημα οι σημαντικές νέες κυκλοφορίες θα είναι ελάχιστες, περιοριζόμενες στα Shadow of the Colossus, Kingdom Come: Deliverance, Dynasty Warriors 9, Bayonetta 1 & 2 (για το Switch) και μερικά ακόμα, μέχρι να φτάσουμε στα μισά του Μάρτη, οπότε και το σκηνικό θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει προς το καλύτερο.

Αλλά ας δούμε τι έχουμε να επιλέξουμε αυτή την εβδομάδα. Πρώτα από όλα, θα λέγαμε ότι το μεγαλύτερο όνομα στις νέες κυκλοφορίες είναι αυτό του Dissidia Final Fantasy NT, ενός squad based brawler, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία της Square Enix με την Team Ninja. Πρακτικά μιλάμε για ένα fighting game, που ωστόσο θα είναι γεμάτο με τις ιδιαιτερότητες (και τους χαρακτήρες) από τη σειρά Final Fantasy. Περισσότερα για το Dissidia NT θα έχουμε σε λίγες ημέρες. Στη συνέχεια περνάμε στο UFC 3 της EA, ένα αξιόλογο franchise, που προσομοιώνει με επιτυχία τον βάναυσο κόσμο των ελεύθερων πολεμικών τεχνών, αλλά για το οποίο ελπίζουμε ότι στην τρίτη υλοποίησή του δεν θα είναι "πνιγμένο" στα microtransactions και τα loot boxes (συγγνώμη ΕΑ, αλλά όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι).

Τέλος, έχουμε το πακέτο επέκτασης The Resistance για το (ναι, τα νούμερα αυτό δείχνουν...) πιο επιτυχημένο εμπορικά Call of Duty των τελευταίων χρόνων, του CoD WWII, ενώ ένα ακόμα πολλά υποσχόμενο, πολεμικό παιχνίδι, το Batlallion 1944, μπήκε σε φάση early access για τους υπολογιστές. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι το πολύ καλό remaster του Final Fantasy XII κυκλοφορεί πλέον και σε υπολογιστές. Πέρα από τις προτάσεις των μεγάλων εκδοτών, έχουμε, βέβαια, και πολλά indie παιχνίδια, ειδικά (θα το πούμε για μια ακόμα εβδομάδα) για το Switch, που είναι πλέον μια από τις πιο αγαπημένες πλατφόρμες των indie δημιουργών, αφού η βιβλιοθήκη του εμπλουτίζεται σχεδόν καθημερινά και είναι πλέον τεράστια.

Όλες οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

ACA NeoGeo Samurai Showdown III - Xbox OneAeternoBlade - SwitchBattalion 1944 - PC (early access)Beasts Battle 2 - PCCall of Duty WWII: The Resistance - PS4, Xbox OneCandleman - PCCold Iron - PS4, PCDisc Jam - SwitchDissidia Final Fantasy NT - PS4EA Sports UFC 3 - PS4, Xbox OneFinal Fantasy XII: The Zodiac Age - PCFrutakia 2 - PS4Her Majesty’s SPIFFING - SwitchMad Carnage - SwitchNight in the Woods: Weird Autumn - SwitchNightmares from the Deep 3: Davy Jones - PS4, Xbox OneOut of Ammo - PS4Pawarumi - PCRailway Empire - PS4, Xbox OneRemothered: Tormented Fathers - PCRestless Spirit - PS4Semblance - Xbox OneSky Force Reloaded - SwitchSteamWorld Dig - SwitchStrikers Edge - PS4, PCTactical Monsters Rumbble Arena - PCTangledeep - PCThe Pierced Arcade - PS4Time Recoil - PS VitaTimothy vs the Aliens - PS4Warring States - PCWe Were Here Too - PCWulverblade - PS4, Xbox One, PC
Keywords
Τυχαία Θέματα