Εντός 2018 η διάθεση του SNK Heroines Tag Team Frenzy

Για PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Ανακοινώθηκε ότι η SNK Corporation και η NIS America ήρθαν σε συμφωνία για τη διάθεση του ολοκαίνουριου 2 vs 2 fighting game, SNK Heroines Tag Team

Frenzy για PlayStation 4 και Nintendo Switch μέσα στο 2018.

Η περιγραφή από το δελτίο Τύπου που συνοδεύει το trailer του τίτλου αναφέρει: "Παίξτε online ή με τους φίλους σας τον ρόλο των εμβληματικών ηρωίδων της SNK σε ένα ολοκαίνουριο 2 vs 2 fighting game, το SNK Tag Team Frenzy! Ενεργοποιήστε ειδικές κινήσεις με το πάτημα ενός πλήκτρου και εκμεταλλευτείτε τα ειδικά αντικείμενα για να αλλάξετε τη ροή της μάχης! Παρ’ όλα αυτά, η μάχη δεν τελειώνει τη στιγμή που μειώνετε τη ζωή του αντιπάλου. Μόλις ο αντίπαλος βρεθεί στα σχοινιά, χρησιμοποιήστε την τεχνική Dream Finish για να κερδίσετε τον αγώνα! Παρακολουθήστε άλλους να μάχονται και στοιχηματίστε σε εκείνον που πιστεύετε πως θα επικρατήσει για να κερδίσετε in-game πόντους. Χρησιμοποιήστε τα κέρδη σας για να αγοράσετε voice clips και αξεσουάρ στο ολοκαίνουριο costume system και προσαρμόστε την αγαπημένη σας ηρωίδα έτσι όπως εσείς θέλετε!".

Σε δηλώσεις του ο Takuro Yamashita, Πρόεδρος της NIS America, ανέφερε: «Είναι τιμή για τη NIS America να συνεργαστεί με την SNK Corporation για τη διάδοση του εμπορικού σήματος της SNK στη Βόρειο Αμερική και την Ευρώπη. Από το 2003, η NIS America προσπαθεί να διαδώσει την Ιαπωνική κουλτούρα μέσα από τα video games και ελπίζουμε πως η συνεργασία μας με την SNK θα ενισχύσει τους δεσμούς μας και εν τέλει θα προσφέρει τον καλύτερο δυνατό τίτλο στους οπαδούς».

Από την πλευρά της SNK, ο Koichi Toyam, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επίτευξη αυτής της συνεργασίας με τη NIS America, η οποία έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην προσφορά εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε ότι αφορά στην έκδοση και στην προώθηση παιχνιδιών με Ιαπωνικό περιεχόμενο στο πέρασμα των χρόνων. Είμαι πεπεισμένος πως αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο στους οπαδούς».

Η έκδοση του παιχνιδιού για το Nintendo Switch θα διατεθεί σε ψηφιακή και φυσική μορφή. Όσον αφορά στο PlayStation 4, o τίτλος θα διατεθεί σε ψηφιακή μορφή ενώ η φυσική μορφή θα προσφερθεί μόνο ως limited edition (τα περιεχόμενα της εν λόγω έκδοσης, μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω) στο επίσημο online κατάστημα της SNK (το οποίο βρίσκεται αυτή την περίοδο υπό κατασκευή) από τη NIS America.

Τα περιεχόμενα της Diamond Dream Edition (Nintendo Switch / PS4) περιλαμβάνουν:

Art Book με σκληρό εξώφυλλοΚαπέλο Fatal CutieΠετσέταΠερικάρπιοSoundtrack 2 δίσκωνΦανελάκιΣετ κονκάρδεςps4switch
Keywords
Τυχαία Θέματα