Οι επιλογές παραμετροποίησης στο Saints Row

Ένα από τα στοιχεία για τα οποία επέμεναν οι δημιουργοί του νέου Saints Row είναι οι επιλογές παραμετροποίησης. Τόσο μέσω των πρόσφατων trailer, όσο μέσα και από την παρουσίαση που έλαβε χώρα για τον ειδικό Τύπο, η ομάδα ανάπτυξης υπερτόνιζε τις δυνατότητες και τις επιλογές του customization στο σύνολό του.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τους παλαιότερους Saints Row τίτλους, το reboot της σειράς έρχεται με το μεγαλύτερο εύρος επιλογών παραμετροποίησης

που έχει παρουσιαστεί ποτέ σε παιχνίδι της σειράς. Έχοντας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το δικό μας Boss, μπορούμε να πούμε πως οι επιλογές είναι πολλές – τόσο, ώστε να μπορούν να συναγωνίζονται στα ίσα τις επιλογές που προσφέρει το The Sims 4, φορτωμένο με μερικά expansions.

Οι παίκτες που θα ασχοληθούν με το Saints Row, όταν εκείνο κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, θα κληθούν να φτιάξουν τον αρχηγό της ομάδας τους από την αρχή. Μπορούν να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα presets, ή να δουλέψουν πάνω σε αυτό, φέροντάς το στα δικά τους μέτρα. Αφού αποφασίσουν ποιο θα είναι το φύλο και ο σωματότυπος του Boss, μπορούν να περάσουν στις λεπτομέρειες. Θα μπορούν να διαμορφώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του χαρακτήρα, παίζοντας με τις διαθέσιμες επιλογές παραμετροποίησης που αφορούν στα ζυγωματικά, τα μάτια, τη μύτη, το μέτωπο και άλλα σημεία του προσώπου.

Τατουάζ, ουλές και άλλα σημάδια του σώματος είναι επίσης από τις customization επιλογές που καλείται να αποφασίσει ο παίκτης. Η τριχοφυΐα, η φωνή αλλά και η σεμνότητα (ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται κάποια…συγκεκριμένα σημεία του σώματος) είναι από τα τελικά χαρακτηριστικά που ο παίκτης θα κληθεί να επιλέξει για τον χαρακτήρα του.

Και αφού θα έχουν τελειώσει με το σώμα, θα μπορούν να επιλέξουν ρούχα και αξεσουάρ. Και εδώ, η γκάμα είναι τεράστια. Μπλούζες, πουκάμισα, παντελόνια και παπούτσια θα παρελάσουν επί της οθόνης, ικανοποιώντας τους παίκτες που έχουν αφιερώσει αρκετές ώρες στο να ντύνουν τα ψηφιακά avatars των Sims. Αξεσουάρ όπως καπέλα, γυαλιά, γάντια, κοσμήματα και δαχτυλίδια επαφίενται αποκλειστικά στο γούστο των παικτών.

Αφού έχουν κατασταλάξει σε κάποιο outfit, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τα επιμέρους χρώματα των ρούχων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα δίνεται και η δυνατότητα επιλογής του υλικού κατασκευής των εν λόγω αντικειμένων. Και αν οι customization επιλογές για το προσωπικό μας Boss ακούγονται υπεραρκετές, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα οχήματα, τα όπλα και άλλα in-game αντικείμενα θα μπορούν και αυτά να υποστούν την ανάλογη επεξεργασία, ενώ περισσότερες επιλογές θα ξεκλειδώνονται κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς μας.

Εμείς είχαμε ήδη την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το δικό μας Boss και να το μοιραστούμε με άλλους χρήστες, μέσω ενός ειδικού demo που μας παραχωρήθηκε για χρήση στο Epic Games Store. Ελπίζουμε πως τα ακόλουθα screenshots μπορούν να προσφέρουν μια μικρή, έστω, γεύση του εύρους των επιλογών παραμετροποίησης που προσφέρει το παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε πως το reboot του Saints Row είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 23 Αυγούστου του τρέχοντος έτους για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και υπολογιστές μέσω του Epic Games Store.

The post Οι επιλογές παραμετροποίησης στο Saints Row appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα