Οι ανακοινώσεις του σημερινού Nintendo Direct mini

"Πάσα" στους 3rd party developers.

Ελλείψει των μέχρι τώρα ανακοινώσεων για το Switch λόγω της ακύρωσης της φετινής Ε3, απόρροια της παγκόσμιας πανδημίας, η Nintendo επέλεξε να ξεκινήσει την ενημέρωση του κοινού για την κυκλοφορία μελλοντικών της τίτλων με μια αρκετά σύντομα παρουσίαση, η οποία επικεντρώνεται σε περισσότερες κυκλοφορίες τίτλων από τρίτα στούντιο.

Το Cadence of Hyrule αναμένεται να εμπλουτιστεί

με τρία πακέτα περιεχομένου, που μπορούν να αποκτηθούν ξεχωριστά, ή μέσω του Season Pass. Το πρώτο πακέτο επέκτασης, που είναι ήδη διαθέσιμο, θα προσθέσει νέους χαρακτήρες στο παιχνίδι. Το δεύτερο και το τρίτο πακέτο επέκτασης θα προσθέσουν νέα τραγούδια και μια νέα περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Skull Kid αντίστοιχα, και θα διατεθούν αργότερα μέσα στο έτος. Επιπρόσθετα, μια retail έκδοση του τίτλου, με όλο το πρόσθετο ψηφιακό περιεχόμενο, έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 23 Οκτωβρίου. Το Rogue Company, το νέο online shooter της Hi-Rez Studio, θα διατεθεί σύντομα στο μέλλον, υποστηρίζοντας και single player mode ενάντια στην Α.Ι του παιχνιδιού, ενώ οι δυνατότητες cross-play και cross-progression με εκδόσεις του τίτλου σε άλλες πλατφόρμες θα υποστηρίζονται από την πρώτη ημέρα διάθεσης. Το WWE 2K Battlegrounds, το 4-versus brawler της 2Κ θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου σε 2 εκδόσεις και με ένα ξεχωριστό pre-order bonus. Τέλος, για τους λάτρεις των JRPGs, επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Shin Megami Tensei V, η οποία προσδιορίζεται για το νέο έτος, αλλά και η HD Remaster κυκλοφορία του Shin Megami Tensei III: Nocturne, η οποία αναμένεται την ερχόμενη άνοιξη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της παρουσίασης στον ακόλουθο player. Ευελπιστούμε σε περισσότερες ανακοινώσεις τίτλων της Nintendo για το ερχόμενο διάστημα.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα