Οι Elder Dragons στο Monster Hunter: World

Μαζί με στοιχεία για τα DLC και την ημερομηνία της τελευταίας Beta.

Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες νέες πληροφορίες για το αναμενόμενο νέο παιχνίδι της σειράς Monster Hunter, to Monster Hunter: World,

μαζί με ένα ολοκαίνουργιο trailer για τον τίτλο. Στο εν λόγω trailer μπορούμε να δούμε αρκετούς Elder Dragons, τόσο νέους αλλά και παλιούς. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί δύο δράκοι που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι, ο Kushala Daora (Steel Dragon) και ο Teostra (Flame King Dragon).

Επίσης, η Capcom επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν σχέδια για την υποστήριξη του Monster Hunter: World και μετά την κυκλοφορία του, με τη μορφή της διάθεσης ενημερώσεων με νέο υλικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μια σημαντική ενημέρωση του τίτλου που θα είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες. Η σημαντική αναβάθμιση για τον τίτλο θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη του 2018 και θα περιλαμβάνει το αγαπημένο τέρας της κοινότητας, το Deviljho.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε ότι έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μια “Final Beta” για όλους τους κατόχους PlayStation 4 στην Ευρώπη, από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την Capcom, η beta θα περιλαμβάνει τις αποστολές Great Jagras, Anjanath και Barroth. Επίσης, κατά τη διάρκεια της beta, οι παίκτες θα μπορέσουν να βρουν και να έρθουν αντιμέτωποι με τον Nergigante.

Το Monster Hunter:World θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One και PlayStation 4 στις 26 Ιανουαρίου, ενώ μέσα στο φθινόπωρο του 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα