Ο συγγραφέας της σειράς βιβλίων φαντασίας Mistborn έχει έτοιμο ένα “soulsborne” πλάνο

Ο Brandon Sanderson, συγγραφέας της σειράς βιβλίων φαντασίας Mistborn, έχει δεχθεί κρούση από την Bandai Namco σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας επάνω σε ένα παιχνίδι.

Η αποκάλυψη ήρθε ως μέρος του πιο πρόσφατου livestream του Sanderson, στo οποίo ο συγγραφέας άνοιξε ένα πανέμορφο σετ δώρου Elden Ring από τη Bandai Namco. Το πακέτο περιελάμβανε, εκτός

από μια ξυλογραφία και ένα σπαθί πλήρους μεγέθους, ένα σημείωμα από τον publisher. Αν και ο Sanderson δεν διάβασε το σημείωμα πλήρως, συνόψισε το περιεχόμενο.

“Λοιπόν, ενδιαφέρονται στο να κάνουμε κάτι μαζί, είναι αυτό που λέει. Αυτό που είμαι κι εγώ”.

Μιλώντας περαιτέρω για το θέμα, ο Sanderson επιβεβαίωσε στην πραγματικότητα ότι έχει ήδη έτοιμο ένα σεναριακό πλάνο για έναν τίτλο “SoulsBorne”.

“Έτσι προχωρώ, έχω πραγματικά ένα σεναριακό πλάνο για αυτούς στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, αν είχα ποτέ την ευκαιρία, οπότε ίσως χρειαστεί να τους στείλω το πλάνο μου και να δω τι σκέφτονται”, είπε ο Sanderson. “Έχω πάντα ένα πλάνο για τα πάντα… για παράδειγμα, αν θα έκανα ποτέ ένα SoulsBorne τίτλο, τι θα έκανα;”

“Προφανώς δεν μπορώ να το αποφασίσω, σωστά; Αλλά το είχα μόλις στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, οπότε ίσως ακούσετε κάτι από εμένα. Έχω κάποιες ιδέες, πάντα έχω ιδέες”.

Ο Sanderson αυτοαποκαλείται θαυμαστής των παιχνιδιών της FromSoftware -και γενικότερα των videogames- δηλώνοντας αστειευόμενος πέρυσι ότι η Bandai Namco έπρεπε να είχε επικοινωνήσει μαζί του για το Elden Ring, αντί για τον George R.R. Martin.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το livestream του Brandon Sanderson. Το unboxing γίνεται γύρω στο 11:35.

The post Ο συγγραφέας της σειράς βιβλίων φαντασίας Mistborn έχει έτοιμο ένα “soulsborne” πλάνο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα