Νέος horror τίτλος από τον δημιουργό των Silent Hill

Στις αρχές του μήνα μάθαμε ότι ο Keiichiro Toyama, δημιουργός και σκηνοθέτης των Silent Hill στην Konami, και αργότερα των Siren και Gravity Rush στη Sony, αποχώρησε από την Sony και ίδρυσε ένα νέο ανεξάρτητο studio

ανάπτυξης, το Bokeh Game Studio. Εκτός του Toyama στο νέο studio ανάπτυξης, βρίσκονται οι Kazunobu Sato – producer του The Last Guardian- και Junya Okura –game designer του Gravity Rush-. Αν και τα τρία παραπάνω ονόματα είναι σίγουρα μια πολλά υποσχόμενη σειρά ταλέντων, δεν ξέραμε κάποια λεπτομέρεια σχετικά με το πρώτο παιχνίδι του νεοσύστατου studio ανάπτυξης, εκτός από το ότι θα αποτελούσε έναν action τίτλο.

Το παραπάνω άλλαξε καθώς μέσα από μια νέα συνέντευξη που έδωσε στο IGN, ο Toyama αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο του project και οι θαυμαστές των Silent Hill θα έπρεπε να είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι. Σύμφωνα με τον Toyama, ο νέος του τίτλος είναι ένας “action-adventure τίτλος που θα προσελκύσει τους οπαδούς της προηγούμενης δουλειάς του”, περιλαμβάνοντας τόσο μάχες αλλά και story elements. Αν και σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα “καθαρόαιμο survival horror τίτλο”.

Αν μη τι άλλο, αυτό θα είναι περισσότερο ένα παιχνίδι τρόμου. Αλλά θα επικεντρωθούμε στο να το κάνουμε μια ευρύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας, παρά ένα σκληρό παιχνίδι τρόμου. Αναπτύσσουμε έχοντας τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ως κύρια πλατφόρμα, αλλά ελπίζουμε να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι σε όσο το δυνατόν περισσότερες console πλατφόρμες.

Με βάση την περιγραφή του Toyama, φαίνεται ότι το νέο παιχνίδι θα είναι ένα μείγμα μεταξύ Silent Hill και Gravity Rush, το οποίο σίγουρα φαίνεται ενδιαφέρον. Βέβαια δεν θα πρέπει να περιμένουμε ο τίτλος να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων σύντομα, καθώς σύμφωνα με τον producer Kazunobu Sato, το project βρίσκεται ακόμη σε μια αρχική φάση πρωτοτύπου και πιθανότατα δεν θα γίνει διαθέσιμο για τουλάχιστον τρία χρόνια.

The post Νέος horror τίτλος από τον δημιουργό των Silent Hill appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα