Νέος Hardcore Racing Sim τίτλος από τo Straight4 Studio

Η Plaion ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην υπογραφή μιας εκδοτικής συμφωνίας με το νεοσύστατο studio ανάπτυξης racing τίτλων, Straight4 Studio. Η συνεργασία θα δει την Plaion να λειτουργεί ως publisher στον ” Hardcore Racing Sim” τίτλο που ετοιμάζει το νέο studio, για τον οποίο δεν έχει ακόμη δοθεί κάποιος επίσημος τίτλος.

Το Straight4 Studio έχει στο DNA του μια σειρά ισχυρών γονιδίων

racing, με τον βετεράνο δημιουργό racing sim τίτλων, Ian Bell να ηγείται της ομάδας, έχοντας εργαστεί στα Need for Speed: Shift, Shift 2: Unleashed, Project CARS, GTR και Test Drive: Ferrari Racing Legends.

Το studio έχει επίσης στο δυναμικό του κάποια βασικά μέλη από το Slightly Mad Studio, τα οποία εντάχθηκαν σε αυτό μετά την εξαγορά του Slightly Mad Studio από την Codemasters το 2019 και την επακόλουθη απορρόφηση από την EA, η οποία οδήγησε επίσης στην ακύρωση της σειράς Project CARS.

“Το όραμα μας για αυτό το νέο παιχνίδι είναι ένα hardcore racing sim με δέσμευση να φέρουμε στην κοινότητα το είδος των εργαλείων προσομοίωσης και τροποποίησης που θέλουν”, δήλωσε ο Bell, ο οποίος έχει την θέση του Διευθύνων Σύμβουλου στo Straight4 Studio. «Η Plaion κατάλαβε αμέσως τη φιλοδοξία και τις δυνατότητες μας και έχουμε κάθε πεποίθηση ότι αυτή η νέα συνεργασία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της βιομηχανίας των racing sim σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ρεαλισμού και διασκέδασης”.

O επερχόμενος racing sim τίτλος του Straight4 Studio δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί επίσημα, αλλά θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC, υπόσχοντας μια “πνευματική επιστροφή στις μέρες δόξας του παρελθόντος των sim racing”, αλλά με μια νέα μηχανή physics και γραφικά αιχμής.

The post Νέος Hardcore Racing Sim τίτλος από τo Straight4 Studio appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα