Νέο υλικό και αναβαθμίσεις σε τίτλους της σειράς Halo

Σε full ρυθμούς η 343 Industries.

H 343 Industries έκανε γνώστες αρκετές λεπτομέρειες για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της σειράς Halo μέσα στους επομένους μήνες, όπως το update "Overtime" για το Halo 5: Guardians, τα Halo e-sports και τη διάθεση patch

για το Halo: The Master Chief Collection για την υποστήριξη του Xbox One X.

Κατά τη διάρκεια ενός Halo Live Stream, έγινε γνωστό ότι θα έχουμε την εμφάνιση Team Skins – όπως Luminosity και Str8 Rippin- στο Halo 5: Guardians με τη διάθεση του "Overtime" update, τον ερχόμενο Νοέμβριο. Επίσης, με το ίδιο update θα έχουμε την υποστήριξη για ανάλυση 4K στο Xbox One X, την προσθήκη του "Oddball" mode και διορθώσεις στο balance των όπλων μέσα στο παιχνίδι.

Η «μεγαλύτερη» ανακοίνωση που έγινε σχετικά με τα παιχνίδια της σειράς Halo, είναι ότι το Halo: The Master Chief Collection θα λάβει update για υποστήριξη στο Xbox One X, μαζί με αρκετές διορθώσεις και βελτιώσεις. Η 343 Industries έκανε γνωστό ότι σκοπεύει να αναπτύξει ένα πρόγραμμα για το Halo: The Master Chief Collection, για να επιτρέψει επαναληπτικές ενημερώσεις στον κώδικα και αναβαθμίσεις, καθώς τα δοκιμάζει ταυτόχρονα σε μεγάλη κλίμακα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του live stream έγιναν γνώστες σχετικές ειδήσεις για τη σειρά Halo, όπως το Halo Recruit και η διάθεση μικρών αναβαθμίσεων για το Halo Wars 2. Αναλυτικά όλες τις ανακοινώσεις που έγιναν κατά την διάρκεια του stream, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα