Νέο trailer για το Project Cars 3

What Drives You?

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Project CARS 3, και η Slightly Mad Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για τον τίτλο, θέτοντας μερικές “σημαντικές ερωτήσεις”, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα κάποια από τα οχήματα του τίτλου.

Στο trailer παρουσιάζονται τα υπέροχα περιβάλλοντα και αυτοκίνητα, όπως επίσης και κάποιες από τις πολλές διαφορετικές επιλογές customization που θα διατίθενται τόσο

για τα αυτοκίνητα όσο και για τον ίδιο τον οδηγό μας, όπως cosmetic χρώματα και σχέδια, παράλληλα με αναβαθμιζόμενα μέρη όπως μπλοκ κινητήρα και εκκεντροφόροι άξονες.

"Αγοράστε, αποκτήστε, εξατομικεύστε, αναβαθμίστε, προσαρμόστε — εξελιχτείτε από Weekend Warrior σε Racing Legend και ανακαλύψτε τι σας οδηγεί στο Ultimate Driver Journey σας", αναφέρει η περιγραφή που συνοδεύει το trailer.

To Project CARS 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 28 Αυγούστου 2020. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα από την κυκλοφορία του τίτλου (28/8-27/9), θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους το Ignition Pack DLC, το οποίο περιλαμβάνει bonus liveries, decals, plates και πολλά άλλα.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα