Νέο trailer για το Midnight Fight Express

Το Midnight Fight Express είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι υψηλής έντασης που επαναφέρει τον παίκτη πίσω στον κόσμο της κινηματογραφικής δράσης και του gaming της δεκαετίας του ’80. Ο τίτλος αναπτύχθηκε κυρίως από ένα άτομο, τον Jacob Dzwinel, και θα εκδοθεί από την Humble Games στις 23 Αυγούστου.

Για να φέρει τις δυναμικές μάχες του παιχνιδιού σε ένα νέο επίπεδο, ο Dzwinel ζήτησε τη βοήθεια του κασκαντέρ του Kratos,

Eric Jacobus, ο οποίος συγκέντρωσε μια ομάδα στο στούντιο SuperAlloy Interactive που εδρεύει στο Λας Βέγκας, για να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει καταγραφή κίνησης για τη μηχανή μάχης του τίτλου.

Αυτή τη διαδικασία της προσπάθειας καταγραφής των κινήσεων της μάχης, μετέφερε το νέο trailer του Midnight Fight Express στο κοινό του. Η Sony, μέσα από ένα εκτενές blog post, ανέλυσε αυτή τη προσπάθεια του Jacob Dzwinel και της ομάδας του Eric Jacobus, με στόχο να δημιουργήσουν μια σειρά από λεπτομερή animation που θα χρησιμοποιηθούν στον τίτλο.

Στο Midnight Fight Express θα έχουμε τον ρόλο του Babyface, ενός πρώην μέλους του εγκληματικού υπόκοσμου που “επέστρεψε” στη ζωή από μια μυστηριώδη AI. Η αποστολή μας θα είναι να πολεμήσουμε στην πόλη πριν την ανατολή του ηλίου και να αποτρέψουμε το να καταληφθεί η πόλη από μια εγκληματική οργάνωση.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam. Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest, ο τίτλος θα προστεθεί και στον κατάλογο του Xbox GamePass την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

The post Νέο trailer για το Midnight Fight Express appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα