Καινούργιες πληροφορίες για το DLC του Resident Evil Village

Μέσα από το PlayStation Blog ο Tsuyoshi Kanda, παραγωγός του Resident Evil Village, έδωσε κάποιες πληροφορίες για το DLC που πρόκειται να κυκλοφορήσει για τον τίτλο.

Έμφαση δόθηκε στις προσθήκες του The Mercenaries κομματιού του παιχνιδιού. Η ονομασία του είναι “The Mercenaries Additional Orders”. Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε τρεις καινούργιους χαρακτήρες σε αυτό, καθώς και καινούργιες

πίστες. Ο παραγωγός κάνει μία πιο αναλυτική παρουσίαση των χαρακτήρων αυτών:

Chris Redfield: Ο Chris θα έχει ως επιπλέον χαρακτηριστικό το Onslaught Gauge. Αυτό θα είναι ένας μετρητής που όταν γεμίσει, ο χαρακτήρας θα είναι πιο γρήγορος, θα κάνει πιο γρήγορα reloads στα όπλα και οι επιθέσεις του θα είναι πιο δυνατές γενικά. Θα μπορεί να χτυπήσει με τα χέρια του τους εχθρούς. Τέλος, θα έχει στη διάθεσή του και τον Target Locator, με τον οποίο θα εξαπολύει μία πολύ δυνατή επίθεση στους εχθρούς του.Karl Heisenberg: Ο Heisenberg είναι ένα από τους βασικούς εχθρούς του campaign του τίτλου. Ως βασικό όπλο θα έχει το μεγάλο σφυρί που τον είδαμε να κρατάει στο campaign. Με τις μαγνητικές δυνάμεις που έχει, θα μπορεί να δημιουργήσει ένα Magnetic Field και να τραβάει τους εχθρούς προς το μέρος του. Φορτώνοντας το σφυρί του με ηλεκτρισμό, θα εξαπολύει σε αυτούς μία πολύ δυνατή επίθεση που θα προκαλεί ζημία στους εχθρούς του με μεγαλύτερη έκταση εδάφους. Τέλος, θα μπορεί να καλέσει στο πεδίο της μάχης και μία από τις “δημιουργίες του”, τον Soldat Jet. Αυτός θα κάνει επιπλέον damage στους εχθρούς, αλλά όταν πέσει πάνω σε κάποιον τοίχο, θα αυτοκαταστρέφεται.Lady Dimitrescu: Η τελευταία προσθήκη στο Mercenaries είναι ένας ακόμα βασικός εχθρός του campaign, η Alcina Dimitrescu. Θα κάνει επιθέσεις με τα νύχια-λεπίδες που είδαμε να έχει στο story κομμάτι του τίτλου, αλλά και με το “Lady’s Lipstick”. Και αυτή θα έχει ένα μετρητή που ακούει στο όνομα Thrill Gauge. Όσο αυτός γεμίζει, θα ξεκλειδώνονται περισσότερες επιθέσεις, θα αυξάνεται το damage στους εχθρούς και θα αυξάνεται η ταχύτητα της Dimitrescu. Τέλος, όταν αυτός είναι γεμάτος, θα μπορούμε να καλέσουμε στη μάχη και μία από τις “κόρες” της Alcina για να μας βοηθήσει.

Οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο κομμάτι του DLC κλείνουν με την ονομασία δύο καινούργιων περιοχών που θα έχουμε σε αυτό, τις Bloody Village και Bloody River.

Επιπλέον, μάθαμε ότι αν κάποιος προπαραγγείλει το DLC ή την Gold Edition του τίτλου, θα έχει ως δώρο μία διαφορετική ενδυμασία για την Rose Winters, στο “Shadows of Rose” story DLC, που έχει σαν σήμα το logo της ομάδας του Chris, την Hound Wolf Squad.

To DLC αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους και θα περιέχει το “Shadows of Rose” story, το The Mercenaries Additional Orders και την επιλογή να παίξουμε για πρώτη φορά ολόκληρο το βασικό campaign του τίτλου με κάμερα τρίτου προσώπου. Μαζί του θα κυκλοφορήσει και μία Gold Edition του παιχνιδιού που θα περιέχει τον βασικό τίτλο και ολόκληρο το περιεχόμενο του Winters’ Expansion, όπως ονομάζεται το DLC. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Καινούργιες πληροφορίες για το DLC του Resident Evil Village appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα