Νέο δείγμα από το Forza Horizon 5

H Playground Games, δημιουργός του Forza Horizon 5, έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερο gameplay υλικό από τον επερχόμενο open-world racing τίτλο, παρουσιάζοντας τα υπέροχα περιβάλλοντα και τα καιρικά φαινόμενα που θα ζήσουμε κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης μας με τον τίτλο.

Ενώ το πρώτο επεισόδιο του Forza Horizon 5: ¡Let’s Go! της Playground Games προσέφερε μια ανάλυση της ανακοίνωσης του τίτλου κατά τη διάρκεια του Xbox

& Bethesda Games Showcase, το δεύτερο επεισόδιο περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τους υπέροχους ουρανούς που θα περιέχονται κατά την αναπαράσταση του Μεξικού. Και τα δυο video μπορείτε να τα βρείτε στο τέλος του κειμένου.

Στην προσπάθεια της για την πιστή αναπαράσταση του Μεξικού, η Playgrounbd χρησιμοποίησε μια βελτιωμένη έκδοση του rig που χρησιμοποιήθηκε στα Forza Horizon 3 και 4, ενώ τρεις κάμερες χρησιμοποιήθηκαν για τη λήψη 8K εικόνων του Μεξικού, που αποθηκεύτηκαν σε έναν τεράστιο σκληρό δίσκο που στάλθηκε πίσω στο studio ανάπτυξης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Περίπου 400 ώρες φωτογραφιών του ουρανού τραβήχτηκαν στο σύνολο, προσφέροντας στον Lukas Koels, τον Light Lighting Artist του τίτλου, μια πολύ σημαντική ποσότητα σύννεφων και άλλων ουράνιων χαρακτηριστικών για να δουλέψει. Να σημειώσουμε ότι το Forza Horizon 4 είχε περίπου 300 προεπιλογές για τον ουρανό και την απόδοση των skyboxes του, ενώ για το Horizon 5 θα υπάρχουν σημαντικά περισσότερες επιλογές για τον ουρανό. “Αυτή τη φορά έχουμε πάνω από 2000, οπότε υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία”, δήλωσε ο Koels.

Όσον αφορά τα καιρικά φαινόμενα, θα είναι τοπικά, οπότε ενώ θα βρέχει στη ζούγκλα, σε ένα άλλο εντελώς διαφορετικό σημείο του Μεξικού θα συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Οι τύποι βροχής, όπως η ελαφριά που “ψεκάζει” τις ερήμους ή οι καταρρακτώδεις μουσώνες στις ζούγκλες, καθώς και τα εποχικά καιρικά φαινόμενα, συμπεριλαμβανομένων των τροπικών καταιγίδων και στροβίλων σκόνης, θα  συμβάλουν επίσης στη διατήρηση του ενδιαφέροντος. Θα μπορούμε επίσης να δούμε καταιγίδες να δημιουργούνται ή να συμβαίνουν στο βάθος του ορίζοντα.

Το Forza Horizon 5 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 9 Νοεμβρίου.

The post Νέο δείγμα από το Forza Horizon 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα