Ακόμα ένα studio ανάπτυξης υπό τη σκέπη της Nacon

Η Nacon ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην απόκτηση του Midgar Studio, του studio ανάπτυξης πίσω από το επερχόμενο RPG Edge of Eternity, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 10/2/2022 στις πλατφόρμες νέας αλλά και προηγούμενης γενιάς. Το Edge of Eternity, σύμφωνα με τη δημιουργό του, είναι εμπνευσμένο σε μεγάλο

βαθμό από κλασικά JRPG όπως τα Final Fantasy και κυκλοφορεί μετά από σχεδόν έξι χρόνια ανάπτυξης, μετά την επιτυχημένη καμπάνια που έτρεξε το Midgar Studio στο Kickstarter το 2016.

“Το να είσαι δημιουργικός και ταυτόχρονα άριστος τεχνικά είναι μια πρόκληση που χαρακτηρίζει το Midgar Studio και το σήμα κατατεθέν μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γινόμαστε μέλη της NACON, που ακούει και κατανοεί το τι προσπαθούμε να πετύχουμε. Με την υποστήριξή τους, έχουμε την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες μας διατηρώντας παράλληλα μεγάλη ελευθερία”, δήλωσε ο CEO του Midgar Studio, Jeremy Zeler-Maury.

“Είναι πάντα συναρπαστικό για τη NACON να καλωσορίζει μια νέα ομάδα στην οικογένειά μας και να το κάνει χωρίς να περιορίζει τη δημιουργικότητα και τις εργασιακές πρακτικές που κρύβονται πίσω από την επιτυχία της. Το Midgar Studio δημιουργεί τίτλους υψηλής ποιότητας σε ένα κομμάτι στο οποίο δεν έχουμε ακόμη ειδικευτεί. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία του studio με τη δική μας από την πλευρά του publishing, σύντομα θα μπορούμε να προσφέρουμε στους παίκτες μας νέες, υψηλής ποιότητας, γαλλικής κατασκευής gaming εμπειρίες”, δήλωσε από πλευράς τους ο πρόεδρος της NACON, Alain Falc.

Μπορείτε να δείτε το Edge of Eternity εν ώρα δράσης μέσα ένα gameplay trailer παρακάτω.

The post Ακόμα ένα studio ανάπτυξης υπό τη σκέπη της Nacon appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα