Νέες πληροφορίες για το Skull and Bones

No honnor among thieves

Για μία ακόμα Ε3 η Ubisoft παρουσίασε το Skull and Bones αλλά για ακόμα μία φορά απέφυγε να ορίσει ξεκάθαρη ημερομηνία κυκλοφορίας. Φέτος το studio από την Σιγκαπούρη θέλησε να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα, τονίζοντας αφενός την στρατηγική αλλά και το level up των πλοίων. Οι παίκτες καλούνται να χτίσουν

σιγά σιγά το πλοίο τους, αναβαθμίζοντας ζωτικά του μέρη κάνοντας παράλληλα εξαργύρωση των θυσαυρών που έχουν αποκτήσει κατά την διάρκεια μιας ναυμαχίας. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως θα υπάρξει δράση και εκτός των πλοίων, ενώ αναμενόμενα ο τίτλος σε πολλά σημεία θυμίζει έντονα τις naval missions των Assassin's Creed Black Flag και Rogue.

Παράλληλα δεν ξεκαθαρίστηκε αν η multiplayer φύση του Skull and Bones θα είναι μονόδρομος, με το trailer να δημιουργεί μία υποψία πως θα υπάρχει single player το οποίο θα συμβαδίζει με το αντίστοιχο multiplayer. Κάνοντας απλά και μόνο υποθέσεις, οι παίκτες θα χαράσουν την δική τους πορεία και όταν βρεθούν σε δύσκολη θέση, θα αναζητήσουν την βοήθεια των φίλων τους. Και όταν τελικά η απειλή εξολοθρευτεί, μόνο ο ικανότερος θα αποκτήσει όλα τα λάφυρα.

Το Skull and Bones αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα