Τα Raids έρχονται στο The Division 2

Με squads έως οκτώ ατόμων.

Περισσότερες πληροφορίες και trailer έγιναν διαθέσιμα για το Division 2, σήμερα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Ubisoft, στα πλαίσια της Ε3 2018. Πέρα από ένα νέο cinematic τρέιλερ που αφιερώθηκε στο να αποδώσει την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, πληροφορίες σχετικά με το end game content έγιναν επίσης γνώστες.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν το The Division 2 πρόκειται να προσθέσει στο κόσμο του μεγάλα

συνεργατικά activities γνωστά και ως Raids. Στα Raids θα μπορούν να πάρουν μέρος squads μέχρι οκτώ παικτών ταυτόχρονα για να κερδίσουν το δυνατότερο loot του παιχνιδιού. Επιπλέον ανακοινώθηκε πως κάθε επιλογή του παίκτη θα έχει αντίκτυπο στην εξέλιξη της ιστορίας και πως μετά το τέλος της θα πρέπει όλοι να επιλέξουν μια από τις τρεις διαθέσιμες κλάσεις χαρακτήρα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και abilities η κάθε μια. Τέλος, κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου του παιχνιδιού, θα υπάρξουν 3 μεγάλα expansions, 3 μεγάλα events και 3 μεγάλα updates τα οποία θα διατεθούν δωρεάν για όλους τους παίκτες.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθησετε το νέο trailer του τίτλου ενώ αναμένεται και ένα 30λεπτο demo το οποίο θα προβληθεί μετά το τέλος της παρουσίασης της Ubisoft και θα προσθέσουμε στην παρούσα είδηση αμέσως μόλις γίνει διαθέσιμο. Το The Division 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου του ερχόμενου έτους για Xbox One, Playstation 4 και PC.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα