Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών - 15/11

Από Star Wars και Pokemon μέχρι RTS και noir adventure.

Διανύουμε πλέον την τελευταία πραγματικά πλούσια εβδομάδα του 2019 σε ό,τι αφορά τις κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών. Η χρονιά, βέβαια, έχει ακόμα να δώσει κάποιο υλικό μέχρι τα μισά του Δεκέμβρη, αλλά μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι λίστα όπως αυτή που θα βρείτε παρακάτω, δεν θα ξαναδούμε εντός του τρέχοντος

έτους. Ξεκινάμε, λοιπόν, με το πλέον αναμενόμενο παιχνίδι Star Wars των (πολλών) τελευταίων χρόνων, το Star Wars Jedi: Fallen Order. To πόνημα της Respawn Entertainment έρχεται την κατάλληλη στιγμή, όχι γιατί πέφτει κοντά στην προβολή της σειράς Mandalorian και την επικείμενη προβολή του The Rise of Skywalker, αλλά κυρίως γιατί η EA, μετά το "ξύλο" που έφαγε από το κοινό με το φιάσκο του Battlefront 2, μάλλον άφησε στην ησυχία της τη Respawn να φτιάξει ένα narrative driven, single player παιχνίδι, με μεγάλη διάρκεια και πλούτο υλικού, χωρίς microstransactions και loot boxes. Τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι θετικά για το παιχνίδι, αλλά περισσότερα θα πούμε την επόμενη εβδομάδα, αφού ο Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος το ολοκληρώσει και ετοιμάσει το review μας, μιας και ο κωδικός μας έφτασε εχθές το απόγευμα.

Η έτερη μεγάλη κυκλοφορία της εβδομάδας είναι, φυσικά, αυτή του Pokemon Sword/ Shield. Η διάθεση του πρώτου Pokemon "οικιακής" κονσόλας (η λέξη σε εισαγωγικά για ευνόητους λόγους) είναι ένα τεράστιο γεγονός από μόνη της, αλλά για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο για το παιχνίδι, διότι μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαμε λάβει κωδικό για το review μας. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα και θα έχουμε περισσότερα να σας πούμε εν ευθέτω χρόνω.

Ο χαμός σπουδαίων προτάσεων αυτήν την εβδομάδα συνεχίζεται με το ιστορικό, θρυλικό, αγαπημένο, μνημειώδες (προσθέστε όποιο σχετικό επίθετο επιθυμείτε, όλα θα ταιριάξουν) Age of Empires II, που επιστρέφει 20 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, στην Definitive έκδοσή του. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο για αυτό το παιχνίδι. Είναι και στο Game Pass, έχει και νέο υλικό... Από εκεί και πέρα, η πλούσια ποικιλία προτάσεων συνεχίζεται με τα Blacksad: Under the Skin (review σύντομα), Terminator: Resistance (ελπίζουμε review σύντομα), Romancing SaGa 3 (review σύντομα) και αρκετά ακόμα που θα βρείτε στην ακόλουθη λίστα.

Στο video που βρείτε στο τέλος του άρθρου σχολιάζουμε τις σημαντικότερες κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας, ρίχνουμε μια ματιά στις ταινίες που προβάλλονται από την Πέμπτη 13/11, και, φυσικά, ανακοινώνουμε τους νικητές των πιο πρόσφατων διαγωνισμών μας.

Οι νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών

Romancing SaGa 3 - PS4/ PC/ Xbox One/ Switch/ PSVDoctor Who: The Edge of Time - PS4/ PCAge of Empires II: Definitive Edition - PCBlacksad: Under the Skin - PS4/ PC/ Xbox OneTerminator: Resistance - PS4/ PC/ Xbox OneStar Wars Jedi: Fallen Order - PS4/ PC/ Xbox OnePokemon Sword/ Shield - SwitchTokyo Ghoul: re Call Exist - PS4/ PCTruck Driver - PCMad Games Tycoon - PS4/ Xbox One/ SwitchBee Simulator - PS4/ PC/ Xbox One/ SwitchVR Ping Pong - PS4/ PCMercenaries Wings: The False Phoenix - PS4Last Labyrinth - PS4/ PCSparklite - PS4/ Xbox One/ SwitchFractured Minds - PS4/ PC/ Xbox OneKingdom Under Fire II - PCTracks: The Train Set Game - Xbox OneGear Club 2 Unlimited: Porsche Edition - SwitchTokyo Warfare Turbo - Xbox OneWRC 8 - SwitchAstroneer - PS4

Keywords
Τυχαία Θέματα