Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Wastelands 3

Και πολλά καλούδια για όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι.

H Deep Silver και η inXile Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Wasteland 3, στο οποίο ανακοινώνουν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, όπως και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

Το Wasteland 3 είναι ένα party-based RPG, το οποίο επικεντρώνεται στη διαδραστικότητα της εξέλιξης της πλοκής αλλά και στη στρατηγική μάχη. Εκτυλίσσεται στην άγρια γη του παγωμένου Colorado, όπου η επιβίωση είναι ένας διαρκής αγώνας και

η θετική κατάληξη πάντοτε αβέβαιη. Το Wasteland 3 προσπαθεί να εξελίξει το βαθύ, tactical turn-based σύστημα μάχης, εισάγοντας ένα όχημα για τον παίκτη, περιβαλλοντικούς κινδύνους, αλλά και ένα ανανεωμένο, πιο γοργό σύστημα δράσης. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν μόνοι τους, ή μαζί με έναν φίλο, σε ασύγχρονα (ή και όχι) multiplayer modes, τα οποία προσφέρουν επιλογές ολοκλήρωσης αποστολών, περιοχών προς εξερεύνηση και αρκετό ακόμη περιεχόμενο.

Παράλληλα, οι παίκτες θα αναγκαστούν να λάβουν δύσκολες ηθικά αποφάσεις και να κάνουν θυσίες που θα αλλάξουν τον κόσμο του παιχνιδιού καθώς προχωρούν βαθύτερα στην ιστορία, κάνοντας χρήση ενός νέου συστήματος διαλόγου, προερχόμενο από τους δημιουργούς του Torment: Tides of Numenera. Επιπλέον, όσοι παίκτες προπαραγγείλουν το παιχνίδι, θα αποκτήσουν αυτόματα πρόσβαση σε ένα preorder bonus πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει ένα έμβλημα, ένα σετ καπέλου και γυαλιών και μιας σειράς όπλων που θα κάνουν την έναρξη του παιχνιδιού ακόμα πιο εύκολη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer στον player που ακολουθεί. Να σημειώσουμε πως το Wasteland 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 19 Μαΐου του ερχόμενου έτους.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα