Νέα πλάνα από την PS4 έκδοση του Shadow of the Colossus

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, νέο μεγάλης διάρκειας gameplay trailer!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Sony στα πλαίσια της Paris Games Week προβλήθηκε ένα νέο trailer από την PlayStation 4 έκδοση του Shadow of the Colossus. Ο τίτλος της ομάδας του

Fumito Ueda, που είχε κυκλοφορήσει αρχικά για PlayStation 2 και μεταφέρθηκε αργότερα -μαζί με το ICO- στο PlayStation 3, δείχνει ομορφότερος από ποτέ μέσα από τα νέα πλάνα. Θυμίζουμε ότι η έκδοση του Shadow of the Colossus για το PlayStation 4 είναι χτισμένη από το μηδέν ενώ η αποκάλυψή του είχε γίνει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Sony, στην έκθεση E3 πριν λίγους μήνες,.

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνει διαθέσιμη η PlayStation 4 έκδοση του τίτλου, όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι σύντομα κοντά μας, μέσα στο 2018, και δεν θα έχουμε μία περίπτωση σαν αυτή του The Last Guardian.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Σύμφωνα με τη περιγραφή του trailer που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του PlayStation στο Youtube, η remake έκδοση του Shadow of the Colossus αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Φεβρουαρίου του 2018. Παράλληλα, ο τίτλος έγινε διαθέσιμος για preorder μέσω του αμερικάνικου PlayStation Store στη τιμή των $39.99, τιμή που μεταφράζεται στα €39.99 για την αγορά της Ευρώπης. Όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία του τίτλου θα λάβουν ένα theme για το PlayStation 4 και θα έχουν άμεση πρόσβαση στο Life Sword όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2]

Η Sony δημοσιοποίησε ακόμη ένα trailer από τον τίτλο, το οποίο περιέχει περισσότερες σκηνές gameplay, καθώς και αποσπάσματα από την μάχη με τον ιπτάμενο κολοσσό.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα