Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο τίτλο Fable

Σύμφωνα με δηλώσεις της διευθύντριας εκδόσεων first party τίτλων της Microsoft, Shannon Loftis.

Σε μία ενδιαφέρουσα δήλωση που έδωσε στην ιστοσελίδα Gamespot η Shannon Loftis, διευθύντρια του τμήματος εκδόσεων first-party τίτλων της Microsoft, αναφέρθηκε στην αγάπη της Microsoft για το Fable

ως franchise και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή της αγαπημένης σειράς. H Loftis τόνισε ότι η αγάπη της για την σειρά Fable είναι τόσο μεγάλη, καθώς ένας από τους κύριους λόγους που μετακόμισε στην Αγγλία ήταν για να δουλέψει πάνω στο Fable II. Όσον αφορά το ενδεχόμενο για επιστροφή της σειράς,η Loftis σημείωσε ότι το Fable Fortune, το card game, είναι ήδη διαθέσιμο, και ότι αν και δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να απαντήσει στο αν θα αναπτυχθεί νέος τίτλος Fable, αν τις δινόταν η ευκαιρία θα επέστρεφε στην Albion.

Σίγουρα η θέση την οποία κατέχει πλέον η Loftis στην Microsoft είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιστροφή της σειράς Fable. Θυμίζουμε ότι η κυκλοφορία του αρκετά φιλόδοξου -και διαφορετικού- Fable Legends είχε ακυρωθεί λίγο πριν τη κυκλοφορία του και μάλιστα ενώ είχε διεξαχθεί κλειστή beta για τον τίτλο. Τελικά η Microsoft έβαλε λουκέτο στο studio πίσω από τη σειρά, τη Lionhead, τον Απρίλιο του 2016, από την οποία προηγουμένως το 2012 είχε αποχωρήσει ο συνιδρυτής της, Peter Molyneux, για να ιδρύσει το νέο του studio, την 22Cans.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι κάτοχοι Xbox One επιθυμούν να δοκιμάσουν -ή να ξαναπαίξουν- την τριλογία των Fable, έχουν τη δυνατότητα αυτή μέσω του συστήματος backwards compatibility.

xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα