Νέα ημερομηνία διάθεσης του Dead Island 2

Η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Island 2 έγινε γνωστή από τις Deep Silver και Dambuster Studios. Μετά από μια σειρά καθυστερήσεων και ακυρώσεων, το πολυαναμενόμενο sequel επιτέλους έγινε “χρυσό” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου.

“Οι ομάδες των Deep Silver και Dambuster Studios είναι εξίσου ενθουσιασμένες και ανακουφισμένες έπειτα

από τη σημερινή επιβεβαίωση ότι το πολυαναμενόμενο zombie slaying έπος του Dead Island 2 έγινα χρυσό”, αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου. “Για να γιορτάσουν το γεγονός, οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να συντομεύσουν την αναμονή των fans και να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι μία εβδομάδα νωρίτερα από ότι περίμεναν. Το Zombie slaying θα ξεκινήσει τώρα την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023”.

Να θυμίσουμε ότι η ανάπτυξη του τίτλου βρισκόταν σε “περιπέτειες” για περίπου εννέα χρόνια μέχρι την στιγμή που είχαμε ένα νέο announcement trailer κατά τη διάρκεια της Gamescom 2022 και μια gameplay παρουσίαση τον Δεκέμβριο του 2022.

Το Dead Island 2 θα γίνει διαθέσιμο για PC (Epic Games Store), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S και Xbox One στις 21 Απριλίου.

The post Νέα ημερομηνία διάθεσης του Dead Island 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα