Νέα αναβολή στην διάθεση του Hogwarts Legacy για Xbox One και PlayStation 4

Ενώ το Hogwarts Legacy είναι διαθέσιμο για Xbox Series X/S και PlayStation 5 εδώ και σχεδόν ένα μήνα, οι εκδόσεις για Xbox One και PlayStation 4 συνεχίζουν να απουσιάζουν και όπως φαίνεται αυτό θα ισχύει για αρκετό καιρό ακόμα.

Οι

εκδόσεις του Hogwarts Legacy για τις πλατφόρμες της προηγούμενης γενιάς ήταν προγραμματισμένες για κυκλοφορία για τις 4 Απριλίου, αλλά, σε μια προσπάθεια «να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία», οι Avalanche Software και WB Games αποφάσισαν να καθυστερήσουν την κυκλοφορία κατά ένα μήνα.

We’re overwhelmed with gratitude for the response to Hogwarts Legacy from fans around the globe. The team is working hard to deliver the best possible experience on all platforms and we need more time to do this. Hogwarts Legacy will launch for PS4 and Xbox One May 5, 2023. pic.twitter.com/UjEIPXDZj2

Hogwarts Legacy (@HogwartsLegacy) March 6, 2023

“Είμαστε γεμάτοι με ευγνωμοσύνη για την ανταπόκριση στο Hogwarts Legacy από τους fans σε όλο τον κόσμο”, έγραψε το studio στο Twitter. “Η ομάδα εργάζεται σκληρά για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλες τις πλατφόρμες και χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να το καταφέρουμε. Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 5 Μαΐου 2023”.

The post Νέα αναβολή στην διάθεση του Hogwarts Legacy για Xbox One και PlayStation 4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα