Μια γρήγορη ματιά στο Iki Island του Ghost of Tsushima Director’s Cut

Ένα νέο trailer για το Ghost of Tsushima Director’s Cut δόθηκε στη δημοσιότητα, έχοντας ως στόχο να μας δώσει την ευκαιρία να εστιάσουμε στην ιστορία του επερχόμενου Iki Island expansion που θα περιλαμβάνεται στην “αναβαθμισμένη κυκλοφορία” του τίτλου, αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jin, θα βρεθεί να ταξιδεύει προς ένα νησιωτικό σύμπλεγμα αφού έχει ακούσει για την ύπαρξη μιας μυστηριώδους φυλής Μογγόλων που έχει εγκατασταθεί εκεί, έχοντας

ως επικεφαλής μια ισχυρή σαμάνο με την ονομασία Ankhsar Khatun, γνωστή στους ακολούθους της ως “The Eagle”. Ως Khatun και shaman, δεν είναι μόνο κατακτητής εθνών, αλλά και ένας “βοσκός ψυχών”. Και ο κίνδυνος που φαίνεται να διατρέχει ο Jin και οι άνθρωποί του είναι διαφορετικός από ό,τι έχουν αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

TrendingΠρόθεση χρέωσης της τεχνολογίας Ray-tracing από την ΕΑ;

Το ίδιο το νησί περιγράφεται ότι θα παρέχει μια έντονη αντίθεση σε σχέση με την περιοχή του Tsushima από το βασικό παιχνίδι. Μια άγρια, παράνομη γη γεμάτη με εγκληματίες, λαθρεμπόρους και πειρατές. Εκτός των παραπάνω, ο Jin θα πρέπει να ασχοληθεί επίσης με “τρελούς μοναχούς” και στοιχειωμένα σπήλαια καθώς εξερευνά νέους θρύλους και μαθαίνει νέες τεχνικές στο ταξίδι του.

Το expansion αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά νωρίτερα στις αρχές Ιουλίου και θα είναι διαθέσιμο μέσω upgrade για όσους έχουν ήδη το βασικό παιχνίδι έναντι πληρωμής. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό εδώ.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut κυκλοφορεί στις 20 Αυγούστου για PlayStation 5 και PlayStation 4.

The post Μια γρήγορη ματιά στο Iki Island του Ghost of Tsushima Director’s Cut appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα