Ανακοινώθηκε το eFootball, το free-to-play football sim της Konami

Σε συνέχεια της έντονης φημολογίας που είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον επόμενο ποδοσφαιρικό τίτλο της Konami, η εταιρεία έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ανακοινώνοντας επίσημα το eFootball, έναν free-to-play ποδοσφαιρικό εξομοιωτή που θα εγκαινιάσει την είσοδο της σειράς στην εποχή της Unreal Engine .

TrendingStory trailer για το Psychonauts
2

Το παιχνίδι, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε ψηφιακή μορφή, θα κυκλοφορήσει αρχές φθινοπώρου σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One αλλά και υπολογιστές (Windows 10 και Steam), ενώ σειρά μετά από αυτές τις πλατφόρμες παίρνουν και οι Android και iOS συσκευές. Μάλιστα, η εταιρεία προανήγγειλε διάφορα features για το παιχνίδι, όπως crossplay (αρχικά cross-gen και μετά crossplatform), online leagues και υποστήριξη controller σε mobile συσκευές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το reveal trailer, στο οποίο παρελαύνουν διάσημοι αστέρες της «στρογγυλής θεάς», όπως ο Messi, o Neymar Jr. και ο Iniesta, οι οποίοι έχουν αναλάβει ρόλο official advisor στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

The post Ανακοινώθηκε το eFootball, το free-to-play football sim της Konami appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα