Μείωση στην τιμή του Rime για το Nintendo Switch

Και δωράκι για όσους προτιμήσουν τη retail.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγους μήνες, η έκδοση του RiME για τη νέα κονσόλα της Nintendo, το Switch, θα κόστιζε περισσότερο από τις αντίστοιχες για PlayStation 4, Xbox One

και υπολογιστές. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι αγοραστές του τίτλου για την κονσόλα της Nintendo θα έπρεπε να πληρώσουν €44.99,10 ευρώ περισσότερα από τις εκδόσεις για τις άλλες πλατφόρμες.

Η Grey Box έγινε δέκτης αρκετών παραπόνων για αυτήν της την απόφαση και τελικά ανακοίνωσε ότι η τιμή της ψηφιακής έκδοσης του τίτλου για το Nintendo Switch μειώνεται και πλέον θα είναι €34.99, όσο και αυτή των εκδόσεων για όλες τις άλλες πλατφόρμες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το κόστος του επιπλέον development για την παραγωγή αυτής της έκδοσης -αλλά και του publishing στη συγκεκριμένη πλατφόρμα- δεν της επιτρέπει να ρίξει την τιμή και της φυσικής έκδοσης του τίτλου, όμως βρέθηκε ένας άλλος τρόπος για να μην νιώθουν αδικημένοι όσοι προχωρήσουν στην αγορά της.

Έτσι, στη φυσική έκδοση του Rime για το Nintendo Switch, η οποία θα συνεχίσει να κοστίζει €44.99, θα περιλαμβάνεται ένας κωδικός με τον οποίο οι παίκτες θα μπορούν να κατεβάσουν το soundtrack του τίτλου, σε format υψηλής ποιότητας μέσω του Bandcamp. Οι κάτοχοι των άλλων εκδόσεων του παιχνιδιού θα μπορούν να αποκτήσουν και αυτοί πρόσβαση στο soundtrack του τίτλου, πληρώνοντας το αντίτιμο των €10. Μέσω του player που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το soundtrack του τίτλου, το οποίο είναι δουλειά του David Garcia.

Οι εκδόσεις του RiME για PlayStation 4, Xbox One και PC θα γίνουν διαθέσιμες για αγορά στις 26/5, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου στο Nintendo Switch.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα