“Μεγαλώνει” κι άλλο η Infinity Ward

Έχοντας ανοίξει ένα νέο studio στην Ισπανία τo περασμένο καλοκαίρι, η δημιουργός του Call of Duty: Modern Warfare 2, Infinity Ward επεκτείνεται για άλλη μια φορά. Το studio ανάπτυξης έχει πλέον ανοίξει γραφεία στο Austin του Τέξας, με το προσωπικό να ξεκινά εργασίες στο σύμπαν Call of Duty.

“Η

Infinity Ward άνοιξε ένα ολοκαίνουργιο στούντιο στο Austin του Τέξας”, αναφέρει μια αγγελία εργασίας για το νέο studio. “Το στούντιο θα εργαστεί για τη δημιουργία νέων και καινοτόμων εμπειριών για το Call of Duty και θα δημιουργήσει τεχνολογία αιχμής για να τα ενδυναμώσει”.

Η Infinity Ward υπόσχεται επίσης να δημιουργήσει «ένα ασφαλές, αξιόπιστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον για να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά σας και να σας βοηθήσει να κάνετε το εξαιρετικό», σύμφωνα με την καταχώριση.

Έχοντας ιδρυθεί το 2002, η Infinity Ward ήταν η αρχική δημιουργός του Call of Duty και τώρα εργάζεται μαζί με πολλά studio στη σειρά.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το studio εργάστηκε μαζί με άλλες ομάδες, υπό την ομπρέλα της Activision, στο Call of Duty: Modern Warfare 3, αν και η Sledgehammer Games είχε τον ρόλο της βασικής ομάδας.

The post “Μεγαλώνει” κι άλλο η Infinity Ward first appeared on GameOver.

The post “Μεγαλώνει” κι άλλο η Infinity Ward appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα