To 2024 θα ξεκινήσει με την κυκλοφορία του The Last of Us: Part II Remastered

Την επερχόμενη κυκλοφορία του The Last of Us: Part II Remaster ανακοίνωσε η Sony, μια αναβάθμιση του κορυφαίου τίτλου από το καλοκαίρι του 2020, που η αλήθεια είναι πως είχε διχάσει το κοινό. Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση για τη νέα έκδοση του τίτλου, όπως αυτή δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ώρες στο PlayStation blog.

Η

ομάδα εδώ στη Naughty Dog είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει το The Last of Us Part II Remastered, τον οριστικό τρόπο για να ζήσετε την περίφημη συνέχεια του The Last of Us που κυκλοφόρησε αρχικά το 2020. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για αυτό. Οι παίκτες μπορούν να μεταβούν στα συναισθηματικά ταξίδια της Ellie και της Abby στην κονσόλα PlayStation 5 στις 19 Ιανουαρίου 2024.

Είτε έχετε ήδη παίξει και ακόμη και πλατινοποιήσει το The Last of Us Part II στην κονσόλα PlayStation 4 είτε έχετε μπει πρόσφατα στο The Last of Us Part I στο PS5 και θέλετε να συνεχίσετε την ιστορία, το Part II Remastered θα προσφέρει πολλούς λόγους οι παίκτες που επιστρέφουν να ξαναδούν μια ιστορία που σημαίνει τόσα πολλά για το στούντιό μας. Το συναρπαστικό campaign επιστρέφει μαζί με τεχνολογικές βελτιώσεις, νέες λειτουργίες και νέες παρασκηνιακές λειτουργίες που θα βαθύνουν την κατανόησή σας για τη δημιουργία του Part ΙΙ.

Το The Last of Us Part II Remastered έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να εμβαθύνετε τόσο στην ανάπτυξη όσο και στη μηχανική του. Το κυριότερο από αυτά είναι μια ολοκαίνουργια λειτουργία που ονομάζεται No Return, μια roguelike λειτουργία επιβίωσης που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους παίκτες να αποδείξουν την ικανότητά τους σε τυχαίες συναντήσεις και να βιώσουν τη μάχη του The Last of Us Part II σε μια νέα εμπειρία.

Η λειτουργία περιλαμβάνει πλήθος χαρακτήρων με δυνατότητα αναπαραγωγής για να διαλέξετε – μερικοί μπορούν να παιχτούν για πρώτη φορά στο franchise The Last of Us (που μπορεί να έχετε εντοπίσει στο τρέιλερ μας) – που ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά για να ταιριάζει σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Οι παίκτες θα χαράξουν τη δική τους πορεία σε κάθε προσπάθεια, επιλέγοντας ανάμεσα σε stealth και μάχες που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια σειρά από εχθρούς, με μοναδικές ανατροπές που μπορούν να προσθέσουν νέους, απροσδόκητους παράγοντες σε κάθε δεδομένη συνάντηση.

Κάθε run θα προσφέρει μια νέα ευκαιρία να αποφασίσετε ποιες ανταμοιβές θα λάβετε μετά από κάθε συνάντηση, πώς προσδιορίζετε τον χαρακτήρα σας και πολλά άλλα. Ξεκλειδώστε περισσότερους χαρακτήρες, skins και πολλά άλλα καθώς προχωράτε, προσαρμόστε τα δικά σας runs και διαγωνιστείτε σε παγκόσμιο leaderboard ως μέρος ενός Daily Run. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραζόμαστε περισσότερα για το No Return καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία.

Για όσους έχουν ήδη παίξει το The Last of Us Part II, γνωρίζουμε ότι οι ενότητες που περιλαμβάνονται με μια κιθάρα που μπορεί να παιχτεί ήταν αγαπημένες για πολλούς και εσείς οι ανερχόμενοι ροκ σταρ μας εντυπωσιάσατε με τις ερμηνείες σας. Έτσι, εισαγάγαμε μια νέα λειτουργία Guitar Free Play, η οποία θα σας επιτρέψει να χτυπήσετε τις χορδές σε μια σειρά από όργανα που ξεκλειδώνουν, να χρησιμοποιήσετε πεντάλ ήχου FX για να ρυθμίσετε την απόδοσή σας και να παίξετε ως διαφορετικοί χαρακτήρες σε πολλές τοποθεσίες εντός του παιχνιδιού για να προσαρμόσετε τη διάθεση και την αίσθηση του σετ σας.

Και για τους νέους αλλά και για τους παίκτες που επιστρέφουν που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα, σχεδιάσαμε το Part II Remastered για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη κατάδυση στα παρασκήνια του τρόπου με τον οποίο το στούντιο μας έφερε στη ζωή αυτό το παιχνίδι. Ένα νέο σύνολο χαμένων επιπέδων στο Part II Remastered δίνει στους παίκτες μια μοναδική ευκαιρία να τσεκάρουν μερικές σεκάνς με δυνατότητα αναπαραγωγής που είχαν προηγουμένως αποκοπεί από το παιχνίδι.

Αυτά δεν είναι τελείως ολοκληρωμένα επίπεδα, αλλά τμήματα πρώιμης ανάπτυξης που όχι μόνο σας επιτρέπουν να δείτε μερικές νέες φευγαλέες στιγμές του κόσμου του Part ΙΙ, αλλά περιλαμβάνουν επίσης ενσωματωμένα σχόλια προγραμματιστών. Εξερευνήστε αυτούς τους χώρους και ακούστε απευθείας από την ομάδα την πρόθεση των πτυχών κάθε επιπέδου – αυτή είναι μια μοναδική συμπερίληψη για το στούντιο μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτρέπουμε στους παίκτες να ρίξουν μια ματιά στη δημιουργική διαδικασία.

Έχουμε επίσης συμπεριλάβει πρόσφατα ηχογραφημένο σχολιασμό σκηνοθέτη στα cutscenes της καμπάνιας από τον σκηνοθέτη Neil Druckmann, τον επικεφαλής της αφήγησης Halley Gross και τους ηθοποιούς Troy Baker, Ashley Johnson και Laura Bailey. Συγκεντρώθηκαν για να προσφέρουν μια εικόνα για την ιστορία και τους χαρακτήρες της που σημαίνουν τόσα πολλά τόσο για την ομάδα μας όσο και για τους οπαδούς μας, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στους θαυμαστές ακόμη περισσότερη κατανόηση της προσέγγισης της ομάδας σε αυτήν την ιστορία.

Το Last of Us Part II Remastered θα διαθέτει βελτιωμένα γραφικά, συμπεριλαμβανομένης της εγγενούς εξόδου 4K σε λειτουργία Fidelity, 1440p αναβαθμισμένη σε 4K στη λειτουργία Performance, μια επιλογή Unlocked Framerate για τηλεοράσεις που υποστηρίζουν VRR, αυξημένη ανάλυση υφής, αυξημένες αποστάσεις επιπέδου λεπτομέρειας, βελτιωμένη ποιότητα σκιάσεων, ρυθμό δειγματοληψίας κινούμενων εικόνων και πολλά άλλα. Όλα ζωντανεύουν τον κόσμο της ιστορίας του Part ΙΙ με πιο πλούσια και ομαλή λεπτομέρεια, από τα χιονισμένα βουνά του Τζάκσον του Ουαϊόμινγκ μέχρι το βροχερό αστικό τοπίο του Σιάτλ της Ουάσιγκτον που μια πρώτη επίσκεψη ή ένα ταξίδι επιστροφής στα περίπλοκα ταξίδια της Έλι και της Άμπι θα είναι όλο και πιο συναρπαστικό.

Το Part II Remastered εκμεταλλεύεται τη δύναμη και τις δυνατότητες του PS5 με περισσότερους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων χρόνων φόρτωσης. Το Part II Remastered ενσωματώνει επίσης την απτική ανάδραση του ασύρματου χειριστηρίου DualSense και την ενσωμάτωση προσαρμοστικών σκανδάλων για να σας βυθίσει καλύτερα σε κάθε στιγμή μάχης και εξερεύνησης.

Διασφαλίσαμε ότι η βραβευμένη σουίτα επιλογών προσβασιμότητας του Part ΙΙ θα επιστρέψει για την εμπειρία του PS5, μαζί με νέες προσθήκες, όπως η συμπερίληψη του Descriptive Audio και του Speech to Vibrations, που χρησιμοποιεί το χειριστήριο DualSense για να υποδεικνύει την ομιλία και τον ρυθμό χαρακτήρων. Το ξεκλείδωμα Speedrun Mode, που περιλαμβάνεται στο The Last of Us Part I, θα έρχεται επίσης στο Part II Remastered, επιτρέποντας στους παίκτες να δημοσιεύουν τις καλύτερες στιγμές τους.

Μετά το The Last of Us Part I, το The Last of Us Part II Remastered περιλαμβάνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε μπόνους skins για την Ellie, την Abby και τα όπλα τους, τα οποία είμαστε ενθουσιασμένοι για τους παίκτες να δουν και να τραβήξουν μερικές απίστευτες λήψεις με τη λειτουργία Photo Mode. Μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά σε μερικά στο τρέιλερ ανακοίνωσής μας. Και μιλώντας για τη λειτουργία φωτογραφίας, έχουμε κάνει μερικές προσθήκες με τις οποίες μπορεί να είναι εξοικειωμένοι οι παίκτες του The Last of Us Part I, όπως δυναμικός φωτισμός, Κάδρο προς τα εμπρός και Κατεύθυνση βλέμματος, καθώς και νέες επιλογές καρέ και λογότυπου.

Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που φέρνουμε εγγενώς το The Last of Us Part II στο PlayStation 5 ως τον απόλυτο τρόπο για να ζήσετε τη συνέχεια και όλα όσα έχει να προσφέρει, ενώ παράλληλα προσφέρουμε στους θαυμαστές νέα και βαθύτερα επίπεδα εκτίμησης για τη δουλειά που έγινε. Οι προπαραγγελίες θα είναι διαθέσιμες από τις 5 Δεκεμβρίου, τόσο για την τυπική έκδοση, όσο και για το The Last of Us Part II Remastered W.L.F. Έκδοση, η οποία θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη απευθείας από το PlayStation σε επιλεγμένες αγορές (Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Μπενελούξ, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Αυστρία).

Περιλαμβάνει ένα SteelBook®, τέσσερις καρφίτσες, ένα Patch της Washington Liberation Front και συνολικά 47 κάρτες συναλλαγών του Society of Champions, συμπεριλαμβανομένων οκτώ ολογραφικών καρτών. Αυτά ήταν τα αγαπημένα των παικτών του Part II για συλλογή στο παιχνίδι και είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορέσαμε να τα ζωντανέψουμε. Δείτε το παρακάτω:

Και καλά νέα για τους υπάρχοντες κατόχους του The Last of Us Part II στο PlayStation 4! Θα μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε μια ψηφιακή έκδοση του The Last of Us Part II Remastered για $10 USD κατά την κυκλοφορία. Θα μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τις αποθηκεύσεις σας από το αρχικό παιχνίδι στο Part II Remastered.

The post To 2024 θα ξεκινήσει με την κυκλοφορία του The Last of Us: Part II Remastered first appeared on GameOver.

The post To 2024 θα ξεκινήσει με την κυκλοφορία του The Last of Us: Part II Remastered appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα