Με προοπτική πρώτου προσώπου το Cyberpunk 2077

Χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και αυτή του τρίτου προσώπου.

Μετά από τα άκρως επιτυχημένα παιχνίδια της σειράς The Witcher, η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 από την CD Projekt Red είναι λογικό πως συνοδεύεται από αγωνιώδη αναμονή εκ των παικτών, καθώς θα συνδυάζει στοιχεία RPG με υπόβαθρο ένα δυστοπικό, μακρινό μέλλον.

Φαίνεται, όμως, πως το στούντιο ξεφεύγει από τη νόρμα των RPG

που θέλουν το gameplay να βασίζεται σε προοπτική τρίτου προσώπου, βλέποντας στην οθόνη μας τον χαρακτήρα που ελέγχουμε ανα πάσα στιγμή, καθώς, σύμφωνα με διαρροές, το παιχνίδι φαίνεται πως θα υποστηρίζει gameplay με προοπτική πρώτου προσώπου. Ωστόσο, δεν θα πρόκειται για κάποιο first person shooter, αλλά για έναν τίτλο στα πρότυπα των Deus-Ex, System Shock ή Prey. Από την άλλη, αν και είναι αρκετά πιθανό πως η προοπτική πρώτου προσώπου θα είναι γεγονός, η προοπτική τρίτου προσώπου δεν θα πρέπει να βγαίνει εκτός πλαισίου, καθώς το ίδιο το στούντιο ανάπτυξης είχε ανακοινώσει παλαιότερα πως πειραματίζονται με την αλλαγή πρώτου/τρίτου προσώπου, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Grand Theft Auto V.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το νέο πόνημα της CD Projekt Red εντός της χρονιάς, και ειδικότερα όσο πλησιάζουμε στη φετινή έκθεση E3.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα