Διαθέσιμη δοκιμαστική έκδοση για το Detroit: Become Human

Ο τίτλος έγινε "χρυσός" και συνεργάζεται με την... Alexa!

Περίπου ένα μήνα πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του, η Quantic Dream ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog πως το Detroit: Become Human έγινε "χρυσό", κάτι που σημαίνει

ότι ολοκληρώθηκε η ανάπτυξή του. Παράλληλα, από σήμερα, 24/4, μία demo έκδοση του τίτλου θα γίνει διαθέσιμη στο PlayStation Store, ώστε οι παίκτες να πάρουν μία πρώτη γεύση από τη νέα αποκλειστικότητα του PlayStation 4.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να "ζήσουν" την σκηνή Hostage, το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο έχει ήδη προβληθεί σε αρκετά event. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να κατεβάσουν ήδη τη δωρεάν demo έκδοση, το μέγεθος της οποίας ανέρχεται στα 2.92GB, από τη σελίδα του Detroit: Become Human στο PlayStation Store. Στη συγκεκριμένη δοκιμαστική έκδοση οι παίκτες θα έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την αλληλεπίδραση που υπάρχει ανάμεσα στον τίτλο της Quantic Dream και την ψηφιακή βοηθό της Amazon, Alexa, η οποία συνεργάζεται με τον παίκτη μέσω του CyberLife Skill για τη μετάδοση πληροφοριών που αφορούν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Εκτός από τα παραπάνω, η Quantic Dream δημοσιοποίησε ένα νέο trailer, το οποίο θα βρείτε παρακάτω, για να συνοδεύσει την κυκλοφορία αυτής της δοκιμαστικής έκδοσης.

Θυμίζουμε πως το Detroit: Become Human αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου του τρέχοντος έτους, αποκλειστικά για PlayStation 4.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα