Λεπτομέρειες για το Final Fantasy XVI

Η Square Enix μοιράστηκε με το κοινό πλούσιες νέες λεπτομέρειες και υλικό για το Final Fantasy XVI, καθώς το νέο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς JRPG πλησιάζει προς την κυκλοφορία του, τον ερχόμενο Ιούνιο στο PlayStation 5.

Ένα από τα ενδιαφέροντα κομμάτια των  πληροφοριών αφορά στον τρόπο με τον οποίο το παιχνίδι θα χειριστεί την προσβασιμότητα

(accessibility), κατά το οποίο αντί γινόμαστε πιο ισχυροί και οι εχθροί πιο αδύνατοι στις χαμηλότερες δυσκολίες εδώ θα αποκτάμε πρόσβαση σε πέντε διαφορετικά αντικείμενα, ένα εκ των οποίων επιβραδύνει το χρόνο αυτόματα κατά τις αντίπαλες επιθέσεις. Υπάρχει επίσης ένα accessory που θα μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε combos κατά τη διάρκεια των μαχών με το επαναλαμβανόμενο πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

“Με αυτά τα αντικείμενα, το Final Fantasy XVI έχει σχεδιαστεί για να είναι προσβάσιμο σε ένα ευρύ φάσμα παικτών, ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία τους με παιχνίδια δράσης”, αναφέρει η ανάρτηση στο PlayStation Blog. Ωστόσο, αναφέρεται επίσης ότι οι βετεράνοι παίκτες δεν θα μείνουν πίσω, με ένα “υψηλότερο” όριο δεξιοτήτων να γίνεται διαθέσιμο μόλις ολοκληρώσουν το παιχνίδι, μέσω του New Game+ mode.

Εκτός των παραπάνω είχαμε τη δημοσιοποίηση πλούσιου gameplay υλικού. Κατά τη διαρκεια του υλικού, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή του τίτλου Clive Rosfield, το κυνηγόσκυλο Torgal και τον companion Cidolfus Telamon να διεισδύουν σε οχυρό του Royal Waloeder Army αναζητώντας τον Dominant of Fire, ο οποίος φημολογείται ότι κρατείται αιχμάλωτος εκεί.

Τέλος έχουμε μια από τις μάχες Eikon εναντίον Eikon του παιχνιδιού, στην οποία ο Clive μεταμορφώνεται στο Eikon Ifrit, ένα γιγάντιο ον, ερχόμενος απέναντι από τον Garuda σε μία σύγκρουση γιγάντων.

Το Final Fantasy XVI θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου.

The post Λεπτομέρειες για το Final Fantasy XVI appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα