Καταρρίπτονται οι φήμες για το Alien: Isolation 2

Νέο project υπάρχει, αλλά δεν είναι Alien.

Μετά το σάλο που προκάλεσε μια δημοσίευση στο τελευταίο τεύχος του Official PlayStation Magazine, η οποία ανέφερε πως η ομάδα πίσω από το Alien Isolation έχει ξεκινήσει να εργάζεται επάνω σε κάποιον τίτλο του

διάσημου franchise, πολλοί φίλοι της σειράς ανταποκριθήκαν στο "κάλεσμα", με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες συζητήσεις τόσο στο Reddit όσο και στο NeoGAF σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας του Alien Isolation 2.

Το Eurogamer επικοινώνησε με τις πηγές του μέσα στην Creative Assembly, οι οποίες αναφέρουν πως, όντως, ένα κομμάτι της εταιρίας εργάζεται επάνω στο επόμενο παιχνίδι της, αυτό όμως βρίσκεται μερικά χρόνια μακριά από την ολοκλήρωσή του και δεν πρόκειται για κάποιον Alien τίτλο. Επιπλέον, αναφορά έγινε και στα μέλη της ομάδας, τα οποία πλέον είναι διαφορετικά από αυτά που συμμετείχαν στην παραγωγή του Alien Isolation.

Πριν από μερικά χρονιά ο studio director, Tim Heaton, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως το Alien Isolation 2 δεν είναι εκτός συζήτησης, όμως η ομάδα χρησιμοποιεί σημαντικά ποσά στην ανάπτυξη των παιχνιδιών της, τα οποία θα πρέπει να αποφέρουν κέρδος τόσο στην εταιρία όσο και στον publisher. Για την ιστορία, το Alien Isolation σημείωσε πωλήσεις της τάξης των 2 εκατομμυρίων τεμαχίων με πολλές από αυτές να σημειώθηκαν αφού μειώθηκε η τιμή του τίτλου.

ps4pcxbox oneClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα