Καινούργιες πληροφορίες για το Code Vein

Μέσα από τρία νέα gameplay videos.

Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα gameplay videos από το Code Vein, το νέο action-RPG που ετοιμάζει, δίνοντας ταυτόχρονα ορισμένα νέα στοιχεία για

τον τίτλο.

Στο Code Vein θα υπάρχει ένα κεντρικό hub γνωστό ως "Home Base". Η εν λόγω περιοχή θα είναι ένα παλιό παρεκκλήσι που θα λειτουργεί ως φρούριο για τους παίκτες, μέσα στο οποίο θα υπάρχουν διάφοροι έμποροι και χαρακτήρες, με τους οποίους οι παίκτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν. Κάποιοι από τους έμπορους θα είναι ο Coco, ο οποίος εμπορεύεται σπάνια αντικείμενα, και ο Murasame, ο οποίος θα εμπορεύεται όπλα και θα μπορεί να βελτιώσει τον εξοπλισμό μας. Επίσης, μέσα στο hub οι παίκτες θα αναλαμβάνουν αποστολές, οι οποίες θα συνδέονται με τους διάφορους NPC χαρακτήρες. Οι αποστολές θα συμβάλλουν στην αύξηση του status του Affinity του χαρακτήρα μας και θα δίνουν την ευκαιρία για πιο ισχυρά όπλα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τρία gameplay videos για τον τίτλο, ένα μέσα από την Home Base και δύο με μάχες ενάντια σε κάποιους από τους εχθρούς του τίτλου.

Το Code Vein θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2018 για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα