Εντός Φεβρουαρίου η έναρξη για τη Season 5 του For Honor

Με dedicated servers, νέα modes, hero balancing και άλλα.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η Season 5 για το For Honor, γνωστή ως “Age of Wolves”, θα ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου για PlayStation 4, Xbox One

και PC. H Season 5 θα έρθει υπό τη μορφή ενός δωρεάν update για τον τίτλο και θα επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις «βελτιώσεις της ζωής των παικτών», με την Ubisoft να δηλώνει ότι στόχος είναι να «ενισχυθεί η εμπειρία των core παικτών» με αλλαγές στο hero balancing, στο matchmaking και στη συνδεσιμότητα. Επίσης, θα υπάρχουν σημαντικές αναβαθμίσεις στους Heroes, βελτιώσεις στο σύστημα των μαχών και νέες επιλογές για παραμετροποιήσεις των χαρακτήρων.

Συγκεκριμένα, πέντε από τους Heroes του For Honor - Kensei, Conqueror, Highlander, Berserker και Nobushi – θα λάβουν αλλαγές που αποσκοπούν στη βελτίωση και ακόμα καλύτερη ισορροπία του υφιστάμενου ρόστερ. Ο Kensei και ο Conqueror θα αποκτήσουν νέα move sets και animations, ενώ οι Highlander, Berserker και Nobushi θα λάβουν «ουσιαστικές ρυθμίσεις» στο balancing. Κατά τη διάρκεια της Season ακόμα περισσότεροι Heroes θα «ενημερωθούν».

Επιπλέον, με τη νέα Season θα έχουμε την εισαγωγή τριών νέων training modes - Apprentice Trials, Warriors Trials και The Arena. Τα δυο πρώτα modes θα βοηθούν τους νέους παίκτες να μάθουν τους ρόλους του κάθε Hero και να διερευνήσουν πιο advanced τεχνικές. Το The Arena mode θα προσφέρει τη δυνατότητα εξάσκησης ενάντια σε συγκριμένους Heroes και κινήσεις για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τις στρατηγικές τους.

Τέλος, με την έλευση της Season 5 για τον τίτλο, θα έχουμε την έναρξη λειτουργίας dedicated servers για το For Ηonor, που θα οδηγήσουν σε πιο ομαλές και σταθερές μάχες και ακόμα καλύτερο matchmaking. Η Ubisoft δήλωσε ότι αυτή η εφαρμογή θα εξαλείψει τις επανασυνδέσεις, τα session migrations και τις απαιτήσεις NAT που αντιμετωπίζουν οι παίκτες και θα παρέχει σταθερή συνδεσιμότητα σε όλες τις πλατφόρμες. Βέβαια η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμα την ακριβή ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των dedicated servers.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα