Επίσημη παρουσίαση του Assassin's Creed: Odyssey

RPG με άρωμα αρχαίας Ελλάδας.

Το τέλος της σημερινής συνέντευξης Τύπου της Ubisoft ήταν κάτι που οι Έλληνες gamers αναμφισβήτητα περίμεναν εδώ και καιρό, καθώς η γαλλική εταιρεία μετέδωσε και επίσημα τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν στο επερχόμενο νέο παιχνίδι της σειράς Assassin's Creed, το Assassin's Creed: Odyssey.

To trailer, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος του άρθρου, μας δίνει την εικόνα που περιμέναμε: ο κεντρικός πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, με καταγωγή από τη Σπάρτη και με ταραγμένο παρελθόν κατά την παιδική του ηλικία, εμπλέκεται στον Πελοποννησιακό Πόλεμο. Μια εποχή όπου η Αθήνα, έχοντας βιώσει τον Χρυσό Αιώνα του Περικλέους, θέλει περισσότερα και κινείται επιθετικά, με την Σπάρτη, ως αιώνιος αντίπαλός της, να αντιτίθεται στα επεκτατικά της σχέδια. Ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας αναμένεται να συμμετάσχει σε μάχες σώμα με σώμα στη στεριά και σε εντυπωσιακές ναυμαχίες στη θάλασσα, ενώ παράλληλα θα γνωρίσει και ιστορικές φιγούρες της εποχής, όπως ο Σωκράτης. Σύμμαχός του σε αυτό το ταξίδι θα είναι η Λεπίδα του Λεωνίδα, ένα αντικείμενο με υπερφυσικές δυνάμεις (Αντικείμενο της Εδέμ;), ενώ άγνωστη παραμένει η εμφάνιση του Τάγματος των Ασσασσίνων και των Ναϊτών, καθώς το παιχνίδι εκτυλίσσεται πριν από τα γεγονότα του Assassin's Creed: Origins. Τέλος, σύμφωνα με την Ubisoft, το παιχνίδι αποτελεί μια καθαρή RPG εμπειρία, καθώς δίνεται η δυνατότητα επιλογής του βασικού χαρακτήρα από την αρχή του παιχνιδιού, ενώ οι επιλογές που θα κάνει ο παίκτης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα επηρεάσουν έως έναν βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Μαζί με το trailer της ανακοίνωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πρώτο βίντεο με gameplay υλικό που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Τέλος, το Assassin's Creed: Odyssey, το οποίο αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec, σε συνεργασία με άλλα στούντιο της Ubisoft ανά τον κόσμο, αναμένεται να διατεθεί στις 5 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα