Ημερομηνία διάθεσης του Street Fighter 6

Κατά την διάρκεια της pre show παρουσίασης των φετινών The Game Awards, είχαμε την γνωστοποίηση της ημερομηνίας διάθεσης του επόμενου τίτλου της μακροχρόνιας fighting σειράς της Capcom, του Street fighter 6, μέσω ενός trailer. Επιπλέον είχαμε την αποκάλυψη του gameplay για τέσσερις νέους χαρακτήρες- Dee Jay, Manon, Marisa και JP.

Εκτός της

ημερομηνίας διάθεσης έγινε γνωστό ότι ο τίτλος θα έρθει σε τρεις εκδόσεις –Standard, Deluxe και Ultimate.

Όσοι προπαραγγείλλουν την Standard Edition θα λάβουν εκτός του βασικού τίτλου, το Outfit 1 Color 10 για 6 χαρακτήρες και ένα πακέτο με ειδικούς τίτλους και αυτοκόλλητα. Η Deluxe Edition θα προσθέτει το Year 1 Character Pass, ενώ η Ultimate θα προσθέτει το Year 1 Ultimate Pass.

Το Character Pass θα περιλαμβάνει 4 επιπλέον χαρακτήρες, 4 επιπλέον χρώματα χαρακτήρων (Outfit 1 Color 3-10) και 4,200 drive tickets. To Ultimate Pass, από την άλλη πλευρά, παρέχει 4 επιπλέον χαρακτήρες, 4 επιπλέον χρώματα χαρακτήρων (Outfit 1 Color 3-10), 4 επιπλέον κοστούμια χαρακτήρων (Outfit 2 (συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων 1-10)), 4 επιπλέον κοστούμια χαρακτήρων (Outfit 2 (συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων 1-10)), 2 επιπλέον stages και 7,700 drive tickets.

Το Street Fighter 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Street Fighter 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα