Ημερομηνία διάθεσης και τιμή του PlayStation VR2

Όπως επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα η Sony Interactive Entertainment μέσω του PlayStation Blog, το PlayStation VR2 headset θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως στις 22 Φεβρουαρίου, 2023, στην τιμή των €599,99.

Η τυπική έκδοση θα περιλαμβάνει το headset, τα PS VR2 Sense controllers καθώς και στερεοφωνικά ακουστικά. Επιπλέον, θα διατεθεί ένα bundle που θα περιλαμβάνει και το Horizon Call of the Mountain

στην τιμή των €649,99 €, καθώς και ένα accessory για την φόρτιση των controllers, το οποίο θα πωλείται στα €49,99.

Οι προπαραγγελίες του PlayStation VR2 θα ανοίξουν στις 15 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του PlayStation σε επιλεγμένες περιοχές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ άλλων χωρών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής φάσης της νέας γενιάς VR headset, οι κάτοικοι των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου θα μπορούν αρχικά να προπαραγγείλουν το PlayStation VR2 αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του PlayStation στη διεύθυνση direct.playstation.com.

Στις υπόλοιπες αγορές, το PlayStation VR2 θα πωλείται από retailers, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 15 Νοεμβρίου. Τέλος, ανακοινώθηκαν 11 νέοι PlayStation VR2 τίτλοι, συμπεριλαμβανομένων των The Dark Pictures: Switchback VR, από τη Supermassive Games, Cities VR – Enhanced Edition, από την Fast Travel Games και Jurassic World Aftermath Collection μεταξύ άλλων. Περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα παιχνίδια μπορείτε να βρείτε στο PlayStation Blog.

The post Ημερομηνία διάθεσης και τιμή του PlayStation VR2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα