Sonic Frontiers – Όλα όσα γνωρίζουμε

Η έλευση του Sonic Frontiers βρίσκεται λίγες ημέρες μακριά μας και φαίνεται να αποτελεί το επόμενο μεγάλο εγχείρημα της SEGA για τη σειρά, καθώς η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο ανοιχτή μορφή, αφήνοντας πίσω τα γραμμικά επίπεδα των παλαιότερων τίτλων.

Το Sonic Frontiers είχε ανακοινωθεί αρχικά στα τέλη του 2021, κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2021, υποσχόμενο

να προσφέρει μια “open-zone ελευθερία”, βάζοντας τους παίκτες στη θέση του Sonic μέσα σε τεράστιους κόσμους, που μας περιμένουν να τους εξερευνήσουμε.

Ημερομηνία διάθεσης, τιμές και πλατφόρμες διάθεσης

Το Sonic Frontiers θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω του Steam και Epic Games Store στις 8 Νοεμβρίου 2022 (στο Epic Game Store θα κυκλοφορήσει αργότερα). Όσοι επισκεφτούν τον ιστότοπο του Sonic Frontiers,  μπορούν να προ-παραγγείλουν τις δύο εκδόσεις του τίτλου (Standard και Digital Deluxe) για οποιαδήποτε από τις παραπάνω πλατφόρμες εκτός από την Epic Games.

H Standard Edition, κοστίζει €59,99 και περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι μαζί με το THE ADVENTURER’S TREASURE BOX, το οποίο με τη σειρά του, περιλαμβάνει τα Skill Points, Red Seeds of Power, Blue Seeds of Defense.

Η Digital Deluxe Edition, κοστίζει €69,99 και περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, ένα digital art book με ένα digital mini soundtrack 25 κομματιών, το THE ADVENTURER’S TREASURE BOX, το οποίο με τη σειρά του, περιλαμβάνει τα Skill Points, Red Seeds of Power, Blue Seeds of Defense και το Explorer’s Treasure Box, το οποίο περιλαμβάνει τα Amy’s Memory Tokens, ενα Portal Gear, Chaos Emerald Vault Keys και επιπλέον γάντια και παπούτσια για τον Sonic.

Απαιτήσεις συστήματος για την έκδοση PC του Sonic Frontiers

Όσοι θέλουν να τρέχουν τον τίτλο στα 720p και στις χαμηλές ρυθμίσεις στα 30fps, θα πρέπει να έχουν τα παρακάτω στο PC τους:

Requires a 64-bit processor and operating systemOS: Windows 10Processor: Intel Core i5-3470 or AMD Ryzen 5 1400Memory: 8 GB RAMGraphics: NVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB or AMD Radeon HD 7870, 2 GBDirectX: Version 11Storage: 30 GB available space

Οι προτεινόμενες απαιτήσεις είναι οι παρακάτω:

Requires a 64-bit processor and operating systemOS: Windows 10Processor: Intel Core i5-6600 or AMD Ryzen 5 2600Memory: 12 GB RAMGraphics: NVIDIA GeForce GTX 1070, 8 GB or AMD Radeon RX Vega 56, 8 GBDirectX: Version 11Storage: 30 GB available space

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι προδιαγραφές θα μας δώσουν 1080p High στα 60fps. Απαιτεί επίσης μια CPU που υποστηρίζει το σύνολο εντολών για AVX και SSE4.

Gameplay μηχανισμοί

Ο ανοιχτός κόσμος του Sonic Frontiers, θα έχει πολλά περισσότερα να δώσει καθώς εκτός από την περιήγηση, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε εχθρούς, μεγάλης κλίμακας bosses και φυσικά να εξερευνήσουμε τις τεράστιες τοποθεσίες. Μερικά minigames θα μπορούν επίσης να βρεθούν μέσα στο παιχνίδι, όπως και κάποια σημεία για ψάρεμα.

Οι δημιουργοί του Sonic Frontiers κυκλοφόρησαν νέο gameplay υλικό μέσω του IGN, μέσω του οποίου παρουσίαζαν ένα μεγάλο κομμάτι της κίνησης στο χώρο και των τοπίων του παιχνιδιού. Μετά από λίγους μήνες, είχαμε την αποκάλυψη ορισμένων επιπλέον gameplay λεπτομερειών. Εκτός από την εξερεύνηση στους εκτεταμένους κόσμους, θα πρέπει λύνουμε γρίφους για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε περισσότερα μέρη του χάρτη. Όσον αφορά τις μάχες, αυτές θα εξυπηρετούν έναν σκοπό. Η εξόντωση εχθρών θα δώνει στον Sonic πόντους XP, επιτρέποντάς του να ξεκλειδώνει νέες κινήσεις και να ανεβαίνει επίπεδα.

Το Sonic Frontiers υπόσχεται να πολύ μεγαλύτερο (σε διάρκεια) από τους άλλους τίτλους της σειράς, με περίπου 20 με 30 ώρες να απαιτούνται για να ολοκληρωθεί ένα playthrough και γύρω στις 100 ώρες για να βρούμε και να ξεκλειδώσουμε τα πάντα. Το Sonic Frontiers θα περιλαμβάνει επίσης classic stages γνωστά ως Cyberspace stages, που προορίζονται να παίζονται όπως τα κλασικά levels των προηγούμενων τίτλων.

Το Ares Island εμφανίστηκε σε υλικό τον περασμένο μήνα, δίνοντας στους παίκτες μια γεύση από το τι να περιμένουν όταν αγοράσουν το παιχνίδι.

Setting

Τα Starfall Islands φιλοξενούσαν έναν αρχαίο πολιτισμό που έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό. Τα Chaos Emeralds εξαφανίστηκαν και οι Sonic, Tails και Amy ταξιδεύουν στα νησιά για να μάθουν το γιατί. Αφού χωρίστηκε από τους Tails και Amy, ο Sonic βρίσκεται στο Cyber ​​Space, το οποίο παίρνει τη μορφή του Green Hill Zone. Αφού κατάφερε να δραπετεύσει, βρίσκεται μόνος στο Kronos Island, με τους φίλους του να μην φαίνονται πουθενά.

Μια ΑΙ τον καλεί αμέσως μετά, και καθοδηγεί τον Sonic προς τη διάσωση των φίλων του, καταστρέφοντας τους «Titans» και «γκρεμίζοντας τους τοίχους μεταξύ των διαστάσεων». Από εκεί και πέρα, ο τίτλος ξεκινά και μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε το Kronos Island όπως μας αρέσει.

Η ιστορία του Sonic Frontiers προέρχεται από ένα trailer, το οποίο δημοσιεύτηκε στα πλαίσια της Gamescom Opening Night Live. Το studio ανάπτυξης αναφέρει ότι ο τίτλος δεν θα ακολουθούσει τα παραδοσιακά heroes vs villain plotlines που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των plotlines των τίτλων Sonic.

Trailers και Gameplay videos

The Game Awards 2021 announcement trailer.

Gameplay teaser (Μάιος 2022).

IGN Gameplay Reveal (Ιούνιος 2022).

GameXplain teaser (Ιούλιος 2022).

Nintendo Direct Mini trailer (Ιούνιος 2022).

IGN Japan footage (Αύγουστος 2022).

Overview trailer (Σεπτέμβριος 2022).

Gamescom 2022 fishing minigame footage.

Combat & Upgrades trailer

The post Sonic Frontiers – Όλα όσα γνωρίζουμε appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα