Demo για το Wo Long: Fallen Dynasty

Κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show έγινε γνωστό πως το demo για το Wo Long: Fallen Dynasty, των Team Ninja και KOEI Tecmo, θα είναι διαθέσιμο

από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου σε Xbox Series X|S και PlayStation 5.

Wo Long: Fallen Dynasty Demo releases today! Demo is available on PlayStation 5 & Xbox Series S|X.

Those who complete the demo will receive the special item "Crouching Dragon Helmet" that can be equipped in the final game!
This demo will end on Sept. 25th! #WoLongFallenDynasty pic.twitter.com/8SQ4XWoePE

— Wo Long: Fallen Dynasty (@WoLongOfficial) September 16, 2022

Το συγκεκριμένο limited – time demo θα περιλαμβάνει online multiplayer, τον character creator του παιχνιδιού αλλά και διάφορα in-game abilities, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι αποφασίσουν να δοκιμάσουν το demo του Wo Long: Fallen Dynasty.

Ως επιβράβευση, όσοι ολοκληρώσουν το demo θα κερδίσουν το ειδικό item «Crouching Dragon Helmet», το οποίο μπορεί να εξοπλιστεί και να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι όταν αυτό κυκλοφορήσει. Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής του τίτλου θα υπάρχει και ένα ερωτηματολόγιο προκειμένου να συλλεχθούν σχόλια από τους παίκτες, με σκοπό να βοηθηθούν οι δημιουργοί στην περαιτέρω ανάπτυξη του παιχνιδιού. Όσοι συμμετέχουν στην έρευνα, θα λάβουν ένα πρωτότυπο wallpaper εμπνευσμένο από τον τίτλο της Team Ninja.

Υπενθυμίζουμε πως ο τίτλος, είναι τοποθετημένος σε μια σκοτεινή εκδοχή φαντασίας της Ύστερης Δυναστείας των Χαν και αποτελεί μια κοινή δημιουργία μεταξύ του σκηνοθέτη του Nioh, Fumihiko Yasuda, και του παραγωγού του Bloodborne, Masaaki Yamagiwa.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το Το Wo Long: Fallen Dynasty έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, χωρίς ωστόσο να έχουμε ακόμη ένα σαφές «παράθυρο» κυκλοφορίας του τίτλου, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One αλλά και PC.

The post Demo για το Wo Long: Fallen Dynasty appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα