Η μεγάλη επιστροφή της σειράς Fable

Ένα νέο παιχνίδι της σειράς από την Playground Games.

Επιβεβαιώνοντας μια σειρά φημολογιών για την επιστροφή της σειράς Fable, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser trailer που ανακοινώνει την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου της σειράς, λίγο πριν την εκπνοή του σημερινού Xbox Games Showcase.

Αν και δεν έχουν δοθεί περισσότερες

πληροφορίες, ή gameplay υλικό, για το παιχνίδι, εν τούτοις γνωρίζουμε ότι το Fable επιστρέφει δυναμικά σε έναν κόσμο όπου η μαγεία, οι περιπέτειες, τα φανταστικά πλάσματα και οι θρυλικοί Ήρωες βρίσκονται σε αφθονία. Πολλές ιστορίες είναι έτοιμες να γραφτούν, χωρίς να έχουν όλες αίσιο τέλος - και χωρίς οι παίκτες να έχουν γράψει τη δική τους. Το νέο Fable αναπτύσσεται από την Playground Games, το βρετανικό στούντιο που είναι γνωστό για την δουλειά του στα Forza Horizon, έχοντας πάρει τη σκυτάλη από τη Lionsgate Studios, η οποία έκλεισε οριστικά την άνοιξη του 2016.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser trailer στον ακόλουθο player. Να σημειώσουμε πως το νέο Fable θα διατεθεί για Xbox Series X και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χωρίς να έχουμε περαιτέρω πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

pcXbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα