Η Media Molecule σταματάει την υποστήριξη του Dreams

Η Media Molecule ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την υποστήριξη του Dreams την 1η Σεπτεμβρίου, 2023. Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού το στούντιο εξήγησε ότι πήρε τη δύσκολη απόφαση προκειμένου να στρέψει την προσοχή του σε ένα νέο “συναρπαστικό παιχνίδι”.

Οι παίκτες θα εξακολουθούν φυσικά να έχουν πρόσβαση στον τίτλο και να μοιράζονται τις δημιουργίες τους και μετά την 1η Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο τίτλος δεν θα λάβει περαιτέρω ενημερώσεις έπειτα από αυτήν την ημερομηνία. Το Dreams θα μεταφερθεί επίσης σε νέο διακομιστή στα τέλη Μαΐου,

οπότε και θα δοθεί στους παίκτες ένα όριο αποθήκευσης 5GB για τις δημιουργίες τους.

Μιλώντας για την απόφαση να τερματιστεί η υποστήριξη, η δήλωση του στούντιο αναφέρει τα εξής: “Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν θα είναι ένα εύκολο μήνυμα για όλους και σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Το Dreams ήταν ένα ιδιαίτερο έργο για τη Media Molecule και η βοήθεια αυτής της εκκολαπτόμενης κοινότητας προγραμματιστών, δημιουργών και συνεργατών παραμένει ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουμε κάνει ποτέ. Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε μαζί μας και ανυπομονούμε να μας ακολουθήσετε στην επόμενη περιπέτειά μας“.

Η Media Molecule σημειώνει ότι το Dreams θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για αγορά ακόμα και μετά την 1η Σεπτεμβρίου, 2023.

The post Η Media Molecule σταματάει την υποστήριξη του Dreams appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα