Η Bethesda αποκάλυψε το Fallout 76

Η γνωστή σειρά σε online μονοπάτια;

Μετά από ένα μαραθώνιο livestream της Bethesda, στο οποίο η εταιρία έπαιξε αρκετά με τα νεύρα και την υπομονή των φίλων της, τελικά αποκάλυψε το επόμενο μέλος της γνωστής σειράς Fallout. Το Fallout 76, όπως είναι και το όνομά του, θα λαμβάνει χώρα το 2102 στο Vault 76, ένα από τα 17 γνωστά control Vaults στον κόσμο του παιχνιδιού.

Για την ώρα δεν υπάρχουν

πολλές πληροφορίες για τον τίτλο, με τον Todd Howard να αποκαλύπτει πως αυτός αναπτύσσεται από την ομάδα της Bethesda Game Studios στο Maryland (Fallout 4, ES: Skyrim) και στο Austin, με τη δεύτερη να είναι η ομάδα του ακυρωμένου hero shooter BattleCry. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του Jason Schreier, αρθρογράφου της γνωστής ιστοσελίδας Kotaku, ο τίτλος θα έχει ιδιαίτερη έμφαση σε online στοιχεία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρόκειται για ένα MMO, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως όσοι ξοδέψουν δύο εβδομάδες περιμένοντας ένα παραδοσιακό, single player, RPG θα απογοητευτούν. Εκτός αυτού υπάρχουν, ανεπιβεβαίωτες φήμες, ότι ο τίτλος θα είναι παρόμοιας λογικής με τον γνωστό τίτλο Rust, ενώ δεν αποκλείεται η πιθανότητα να υπάρχει battle royale mode,

Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλοι της σειράς θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή για λιγότερο από δύο εβδομάδες, μέχρι τη συνέντευξη Τύπου της εταιρίας στα πλαίσια της έκθεσης Ε3 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα