Η Arkane έδωσε νέο υλικό για το Redfall

Η Arkane Austin κυκλοφόρησε ένα νέο video για το Redfall, δίνοντάς μας  μια πιο λεπτομερή ματιά στο επερχόμενο, open-world παιχνίδι που ετοιμάζει με vampire θεματολογία.

Το video, διάρκειας 20 λεπτών, κυκλοφόρησε ως μέρος της QuakeCon η οποία διεξάγεται υπό την αιγίδα της Bethesda και περιλαμβάνει πληροφορίες από βασικά στελέχη της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου, όπως ο διευθυντής του studio

Harvey Smith, ο δημιουργικός διευθυντής Ricardo Bare, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Karen Segars και ο παραγωγός Aaron Carter.

Το Redfall είναι ένα FPS ανοιχτού κόσμου που βασίζεται στην ιστορία του, το οποίο μπορεί να παιχτεί είτε solo είτε με μια ομάδα έως και τεσσάρων παικτών σε co-op. Οι παίκτες θα μάχονται για να νικήσουν μια λεγεώνα βρικολάκων που έχουν αποκόψει την γραφική, νησιωτική πόλη Redfall της Μασαχουσέτης από τον έξω κόσμο.

«Το Redfall είναι η προσπάθειά μας να πάρουμε αυτό που κάνει καλά η Arkane, ένα υβρίδιο παιχνιδιών πρώτου προσώπου και RPG, και να το εξελίξουμε λίγο», τόνισε ο Smith. «Λειτουργεί αυτό στον ανοιχτό κόσμο; Λειτουργεί τόσο solo όσο και σε co-op; Μπορούμε να πάρουμε όλα τα αφηγηματικά στρώματα, τους αυτοσχεδιασμούς μας και το στυλ μας και να τα απλώσουμε σε έναν ανοιχτό κόσμο;»

Ο Bare δήλωσε: «Ο λόγος που μου αρέσει να φτιάχνω το είδος των παιχνιδιών που δημιουργούμε είναι επειδή μου αρέσει και εμένα να παίζω αυτού του είδους τα παιχνίδια, και είναι ο ίδιος λόγος που μου αρέσουν και τα επιτραπέζια RPG. Θέλω  να γίνω μάρτυρας και μετά να μπλέξω με κάποια δραματική σκηνή. Θέλω να δω τι συμβαίνει εδώ, τι λένε και να προσπαθήσω να καταλάβω τι κάνουν, και μετά θέλω να το κάνω και εγώ με κάποιον δικό μου τρόπο. Μπορείς να κάνεις επίθεση στους βρικόλακες ή να τοποθετήσεις εκρηκτικά κάτω, ή να τους επιτεθείς από απόσταση, ή να δεις κάποιο φρούριο πολύ μακριά και να προσπαθήσεις  να καταλάβεις πώς θα μπεις εκεί; Το τι θα βρω όταν μπω εκεί μέσα, αυτά τα πράγματα είναι πολύ δελεαστικά για μένα».

Τον Μάιο η Bethesda καθυστέρησε με μία ανακοίνωση τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των Redfall και Starfield, οι οποίες αρχικά είχαν οριστεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2022, και τις μετέθεσε για το πρώτο εξάμηνο του 2023. Και οι δύο τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για Xbox Series X/S και PC.

Σε εκείνη την ανακοίνωση είχε τονιστεί ότι: «Οι ομάδες Arkane Austin (Redfall) και Bethesda Game Studios (Starfield) έχουν απίστευτες φιλοδοξίες για τα παιχνίδια τους και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τις καλύτερες, πιο εξελιγμένες εκδόσεις τους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τον ενθουσιασμό τους για το Redfall και το Starfield. Αυτή η ενέργεια είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού που εμπνέει όλους μας καθημερινά και οδηγεί τον δικό μας ενθουσιασμό για αυτό που δημιουργούμε».

The post Η Arkane έδωσε νέο υλικό για το Redfall appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα