Η 505 Games θα εκδόσει το νέο παιχνίδι της Remedy

Και νέες, επίσημες πληροφορίες για το Project 7.

Όπως ανακοίνωσαν οι Remedy και 505 Games, υπήρξε μία συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών που αφορά το publishing του επόμενου τίτλου της πρώτης, του Project 7. Η 505 Games ανέλαβε την έκδοση και την προώθηση του τίτλου και κατοχύρωσε τα δικαιώματά του για τα επόμενα 20 χρόνια, κάνοντας μία επένδυση της τάξεως των 7,75 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα λάβει το 45% επί των καθαρών πωλήσεων

του τίτλου, ως loyalty fees.

Μέσα από την ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε γνωστό ότι το Project 7 θα είναι ένας third person action τίτλος, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές τόσο σε ψηφιακή όσο και σε φυσική μορφή. Το Project 7 δεν έχει κάποια σχέση με τους προηγούμενους τίτλους της Remedy (Max Payne, Alan Wake, Quantum Break) και θα βασίζεται στο δικό του κόσμο. Ο τίτλος θα έχει τους πιο περίπλοκους gameplay μηχανισμούς που έχουν υπάρξει σε παιχνίδι του studio ενώ για τον τεχνικό τομέα επιλέχθηκε η Northlight μηχανή της Remedy, η οποία χρησιμοποιήθηκε και για το Quantum Break. Σύμφωνα με τον Tero Virtala, CEO της Remedy, στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία μίας μοναδικής εμπειρίας, η οποία θα κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από την πλευρά του ο Raffaele Galante, CEO της Digital Bros/ 505 Games δήλωσε ότι η συνεργασία με ένα studio όπως η Remedy δείχνει το πόσο ψηλά έχει φτάσει η 505 Games και ότι οι στόχοι και οι πορείες των δύο εταιριών ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό. Σύμφωνα με τον Raffaele, η συνεργασία με τη Remedy είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση της ποιότητας των τίτλων των οποίων στηρίζει η 505 Games.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα