Έτοιμο για την νέα γενιά το Chernobylite

Η The Farm 51 ανακοίνωσε ότι ο εμπνευσμένος από το S.T.A.L.K.E.R. survival horror shooter τίτλος Chernobylite θα κάνει την εμφάνισή του στις πλατφόρμες νέας γενιάς στα μέσα Απριλίου. Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος κυκλοφορεί  για Xbox One, PlayStation 4 και PC από τα μέσα της περασμένης χρονιάς.

“Αν περσινή χρόνια είναι ενδεικτική, το Chernobylite

έχει πάρει άξια μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα indie παιχνίδια του 2021. Η next-gen κυκλοφορία είναι το φυσικό επόμενο βήμα που περίμεναν με ανυπομονησία οι fan του τίτλου”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της All in! Games Piotr Żygadło. Η All in! Games είναι ο publisher του τίτλου. “Είμαστε περήφανοι να αναφερουμε ότι θα είναι η μεγαλύτερη οπτική ανανέωση του παιχνιδιού μέχρι στιγμής και ότι λόγω της ταυτόχρονης κυκλοφορίας της Enhanced Edition για PC, οι παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες αναμφίβολα θα επωφεληθούν”.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, τόσο στο Xbox Series X/S όσο και στο PlayStation 5 ο τίτλος θα προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές γραφικών. Η μία λειτουργία θα τρέχει σε dynamic 4K ανάλυση στα 30 FPS, ενώ η άλλη θα προσφέρει ένα «υπερλεπτομερή» 1080p στα 60 FPS.

Η next gen έκδοση του Chernobylite θα γίνει διαθέσιμη για Xbox Series X/S και PlayStation 5 στις 21 Απριλίου 2022.

The post Έτοιμο για την νέα γενιά το Chernobylite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα