Επιβεβαιώθηκε η καθυστέρηση του Hollow Knight: Silksong

Η Team Cherry ανακοίνωσε και επίσημα την καθυστέρηση της συνέχειας του Hollow Knight: Silksong, το οποίο αναμενόταν να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Hey gang, just a quick update about Silksong.

We had planned to release in the 1st half of 2023, but development is still continuing. We're excited by how the game

is shaping up, and it's gotten quite big, so we want to take the time to make the game as good as we can.

Expect…

— Matthew Griffin (@griffinmatta) May 10, 2023

Ο εκπρόσωπος της Team Cherry, Matthew Griffin, επισημοποίησε την καθυστέρηση μέσω του Twitter, ενημερώνοντας το κοινό πως δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

“Μία γρήγορη ενημέρωση σχετικά με το Silksong. Είχαμε προγραμματίσει να κυκλοφορήσουμε το 1ο εξάμηνο του 2023, αλλά η ανάπτυξη ακόμα συνεχίζεται. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το πως διαμορφώνεται το παιχνίδι, το οποίο έχει διογκωθεί σημαντικά σε μέγεθος, επομένως θέλουμε περισσότερο χρόνο προκειμένου να κάνουμε το παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερο. Περιμένετε περισσότερες λεπτομέρειες από εμάς μόλις πλησιάσουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας“.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του, το Silksong θα διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο βασίλειο και πάνω από 150 διαφορετικούς εχθρούς. Οι παίκτες θα ελέγχουν την Hornet, μια “πριγκίπισσα-προστάτιδα του Hallownest”, και θα περιπλανώνται σε ένα βασίλειο “που κυβερνάται από το μετάξι (silk) και το τραγούδι (song)”.

Το παιχνίδι όπως έχει ανακοινωθεί -τον Φεβρουάριο του 2019- θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, PS5, Switch και Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

The post Επιβεβαιώθηκε η καθυστέρηση του Hollow Knight: Silksong appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα