Επιτυχής η μέχρι στιγμής πορεία του Nintendo Switch

Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το SuperData.

Μέχρι στιγμής η Nintendo έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια κονσόλες Nintendo Switch παγκοσμίως, σύμφωνα με εκτιμήσεις που έκανε το SuperData και δημοσιεύτηκαν στο Gamesindustry.biz. Το παραπάνω συμπέρασμα προκύπτει από δεδομένα που συνελέχθησαν από το Famitsu και το Gfk. Το Superdata αναφέρει ότι έχουν πουληθεί πάνω από μισό εκατομμύριο κονσόλες στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, 360 χιλιάδες στην Ιαπωνία, ενώ έχουν πουληθεί 85 χιλιάδες και 100 χιλιάδες τεμάχια της κονσόλας σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία αντίστοιχα.

Τα νούμερα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις πωλήσεις που σημείωσε η κονσόλα κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της κυκλοφορία της. Από όλα τα παραπάνω η Nintendo είναι πολύ κοντά να ξεπεράσει το στόχο των πωλήσεων 2 εκατομμυρίων τεμαχίων κατά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της νέας κονσόλας.

Επίσης, το SuperData καταγράφει ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο: το 89% όσων προμηθευτήκαν το Nintendo Switch, επέλεξαν να αγοράσουν και το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, κάτι που σημαίνει ότι έχουν πουληθεί πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτό το νούμερο τα αντίτυπα του τίτλου για το Wii U.

switch
Keywords