Επιστρέφει το MyNBA2K App

Με κεντρικό πρόσωπο για την έκδοση '18 τον Kristaps Porzingis.

Η 2K ανακοίνωσε μέσα από σχετικό δελτίο Τύπου την επιστροφή της εφαρμογής/ "mobile companion" MyNBA2K για την έκδοση 2018 του διάσημου και άκρως επιτυχημένου franchise της. Σε αυτήν την έκδοση της εφαρμογής κεντρικό πρόσωπο είναι ο αστέρας των New York Knicks, Kristaps Porzingis. Από τις 7 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα γίνει διαθέσιμη

για iOS και Android συσκευές, η εφαρμογή θα προσφέρει σωρεία χαρακτηριστικών ούτως ώστε να καθιστά την επαφή του παίκτη με το NBA 2K18 πιο εύκολη είτε έχει στην κατοχή του την έκδοση για το PS4 είτε την αντίστοιχη για το Xbox One.

Σε αυτές τις δυνατότητες συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα σάρωσης του προσώπου του παίκτη και της εισαγωγής του στο παιχνίδι και καθημερινές ευκαιρίες για απόκτηση Virtual Currency. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, η εφαρμογή MyNBA2K18 θα περιλαμβάνει επίσης ένα παιχνίδι συλλεκτικών καρτών με θεματολογία από το NBA 2K, το MyTEAM Mobile, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να συλλέγουν τους αγαπημένους αθλητές και "legends" από το παιχνίδι και να προκαλούν άλλους παίκτες ανά τον κόσμο σε quick games, playoff tournaments και in-game special events.

Η πλήρης λίστα με τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής έχει ως εξής:

Σε επικοινωνία με το NBA 2K18

Σάρωση προσώπου με τη συσκευή σας και εισαγωγή του στην έκδοση του τίτλου για τα PS4 and Xbox One.Απόκτηση Virtual Currency σε καθημερινή βάση.Αγορά αντικειμένων για τις κονσόλες από το MyPLAYER Store.Παρακουλούθηση της 2KTV οποιαδήποτε στιγμή.

Γενικές δυνατότητες

Πολλοί τρόποι να παίξετε Quick Game, Playoff και PVP game modes.Καθημερινά Objectives – με την ολοκλήρωσή του έρχονται in-game rewards.Κίνητρα για Team Login – Συνδεθείτε καθημερινά για να κερδίζετε team packs που θα μοιράζετε σε συμπαίκτες.Περισσότερες από 300 νέες καρτές από τη σεζόν 2017-2018 του NBA.pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα