Επανακυκλοφορία για το Night Trap του Mega CD

25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του.

Πριν από 25 χρόνια, το 1992, είχε κυκλοφορήσει το Night Trap, ένα interactive movie video game -με live action video- από την Digital Pictures για το Mega CD (Sega CD) της Sega.

Πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε ότι η Screaming Villains σχεδιάζει την επανακυκλοφορία του εν λόγω τίτλου για PlayStation 4 και Xbox One, με τον τίτλο Night Trap – 25th Anniversary Edition, μέσα στους επόμενους μήνες.

Το Night Trap αποτελεί μια συρραφή από διάφορα full motion video (FMV), διάρκειας πάνω από 90 λεπτά, με την υπόθεσή του να περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα κοριτσιών που έχουν μπει στο στόχαστρο των Augers -vampires, που διψούν για αίμα. Κατά τη διάρκειά του οι παίκτες θα πρέπει να επιλέγουν την παρακολούθηση της δράσης μέσα από διάφορες κάμερες και να ενεργοποιούν τις παγίδες που υπάρχουν για να παγιδεύσουν τους Augers και να σώσουν την παρέα των κοριτσιών.

Επιπλέον πληροφορίες για το Night Trap – 25th Anniversary Edition δεν έγιναν γνωστές, παρά μόνο ότι για το PlayStation 4, το παιχνίδι θα έρθει και σε retail μορφή από την Limited run Games.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer για το Night Trap – 25th Anniversary Edition.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα